ESP

Extintors de Co2


Extintors de Co2

Els extintors de CO2 es componen de propietats com el diòxid de carboni, gasos que els fan idonis per a l'extinció del foc i la lluita contra incendis.


El CO2 és un gas que no és combustible i que no reacciona químicament amb altres substàncies pel que pot ser utilitzat per apagar diferents tipus de focs. Aquest permet ser comprimit dins de l'extintor d'incendis, per la qual cosa no cal cap altre producte per descarregar-lo.


No és conductor de l'electricitat, una altra propietat a l'hora d'haver d'extingir incendis amb càrregues elèctriques.


Tampoc deixen cap mena de residu aquests extintors, estalviant la posterior neteja de la zona a extingir.


Aquest gas es transforma en líquid quan és pressionat i fred, fins a arribar a ser sòlid si se segueix comprimint i refredant, donant lloc al gel sec.


Els efectes de la pressió i la temperatura sobre el diòxid de carboni són els següents. Quan augmentem la temperatura i la pressió, la densitat de la fase de vapor augmenta mentre disminueix la de la fase de líquid.


Quan arriben als 31ºC les densitats de les fases de vapor i líquid s'igualen.


En reduir la temperatura a -75ºC és possible trobar el CO2 als tres estats; sòlid, líquid i gasós, en equilibri perfecte, per sota dels -75ºC el diòxid de carboni només existeix de forma sòlida i gasosa. Es transforma en gel sec a una temperatura de -79ºC.


Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme

iso-9001

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat