ESP

Detectors de monòxid, protegeix la teva família


Protegeix la teva família de l'enverinament per monòxid de carboni


Si es produeix excés de monòxid de carboni i no es tenen alarmes per detectar-lo les conseqüències són greus, per això és bona opció instal·lar instal·lar alarmes per a llars a Barcelona que detectin la presència de monòxid de carboni , el qual és potencialment mortal.


Quins danys causa el monòxid de carboni?


El monòxid de carboni (CO) és un gas molt tòxic, que no poden les persones ja que és inodor i incolor. Se sol trobar a casa a xemeneies, calefactors i altres aparells domèstics que utilitzen combustible.

Un excés d'ell fa que els que el respirin puguin patir nàusees, mals de cap i vòmits. L'enverinament pot donar lloc a mort, sobretot en nadons, nens, embarassades i gent gran. Per això és tan important evitar-ho.


Per què instal·lar sensors de CO?


Et recomanem instal·lar els millors sistemes d'alarmes per a llars per protegir-te'n.

Els sensors de monòxid de carboni es poden posar a casa teva de manera que en detectar nivells inusuals en l'ambient d'aquest gas avisen un tauler de control perquè de l'alerta i es desallotgi l'immoble.


Entre els beneficis d'alarmes detectores d'aquest gas ens trobem amb:


- Els sensors detectors de monòxid de carboni s'integren als de fum, per la qual cosa et protegeix de totes dues coses.


- Són econòmics.


- Formen part d'un sistema interconnectat a tot l'edifici per a una protecció més completa.


- Protegeixen els teus éssers estimats de la intoxicació per monòxid de carboni, ja que podeu desallotjar l'immoble abans de la intoxicació.


- Pertanyen a un monitoratge, per la qual cosa avisen la Central Receptora d'Alarmes per rebre ajuda.


- Triar sistemes de seguretat capaços de detectar els excessos de monòxid de carboni és el millor per protegir-te a tu i als teus.


On s'instal·len els sensors?


Igual que els detectors de fum, els sensors de monòxid de carboni han de ser ubicats amb cura perquè detectin l'excés de gas a temps. En aquest sentit, l'assistència professional et pot facilitar aquest aspecte.


De la mateixa manera, si vols conèixer les especificacions per ubicar aquests dispositius, t'esmentarem els llocs principals:


- Hi ha d'haver un detector de monòxid de carboni a cada pis, en cas que la teva llar tingui més d'un o dos pisos.


- S'han de disposar els sensors a una distància de mig metre dels electrodomèstics.


- Cal tenir en compte que aquests tipus d'alarmes han d'estar allunyades gairebé mig metre dels llocs humits de la llar, per exemple, el bany i la cuina.


- Si casa teva posseeix escales, disposa els sensors en la direcció de pujada, atès que cap a aquest sentit es dirigiria l'aire.


- En cas de tenir un soterrani, és molt important col·locar un dispositiu en aquesta àrea oa la porta d'entrada a aquesta zona.


- També és rellevant disposar aquests aparells a prop dels escalfadors i les xemeneies, atès que són les àrees de més risc.


- A més, és rellevant que demanis als tècnics de seguretat una revisió anual d'aquests detectors, així com que contractis professionals que realitzin la instal·lació, de manera que s'evitin fugues d'aquest gas inesperades.


⇠ TORNAR

Detectors de monòxid, protegeix la teva família
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat