ESP

Empresa d´extintors homologada a Barcelona


Extintors Empresa homologada amb ISO a Barcelona. Fabriquem i instal·lem extintors de tot tipus, incloent sistemes de CO2


Extintors Empresa homologada a Barcelona amb ISO. Oferim una varietat de productes de protecció contra incendis; extintors, detectors de fum, alarmes i detectors per tal de protegir la seva vida o negoci. Contacteu amb nosaltres avui mateix!


Som una empresa d'extintors homologada a Barcelona amb certificació ISO, cosa que significa que els nostres productes i serveis estan dissenyats per complir les normes internacionals. Proporcionem productes de qualitat i eficients a preus assequibles que compleixen els requisits de tots els consumidors i clients.


Cerca una empresa d'extintors homologada a Barcelona? Necessiteu comprar un extintor i conèixer el pla de manteniment exacte sobre el vostre servei? Si és així, Companyia d'Extintors d'Incendis és aquí per ajudar-lo. Som una empresa que porta molts anys al sector creant solucions d'equips de seguretat contra incendis.


La nostra empresa està especialitzada en extintors grans i estem homologats per la norma ISO 9001/2000 d'àmbit internacional. Proporcionem als nostres clients els millors equips contra incendis, que ofereixen una seguretat i protecció òptimes.


RUVA SEGURETAT és una empresa familiar dedicada a satisfer les necessitats dels clients mitjançant el subministrament d'extintors d'alta qualitat. Ens comprometem a proporcionar als nostres clients productes d'extinció d'incendis i respondre a emergències que satisfacin les vostres necessitats.


Empresa d'extintors homologada amb ISO a Barcelona, ​​Els professionals dels equips de seguretat contra incendis i els productes de primers auxilis.


Empresa d'Extintors Homologada amb ISO a Barcelona, ​​Empresa d'Extintors Homologada amb ISO a Barcelona.


EMPRESA D'EXTINTORS HOMOLOGADA A BARCELONA. Som una empresa d'extintors a Barcelona i rodalies amb la nostra certificació ISO 9001.


L'empresa d'extintors de Barcelona, ​​està homologada com a ISO 9001 des de l'any 2005. Us oferim una gamma completa de sistemes i components d'extinció per a tot tipus de maquinària, zones d'instal·lacions, cuines i espais públics. Som molt selectius en els productes que us oferim, l'empresa està totalment compromesa a oferir la millor qualitat de servei i productes amb els més alts estàndards de qualitat a preus competitius.


La nostra empresa d'extintors homologats a Barcelona es dedica a establir els estàndards més alts en tot el que fem. Creiem que la nostra empresa us proporciona a vostè i als seus negocis el millor servei possible necessari solucions d'extintors d'alta qualitat, fiables i rendibles.


Empresa d'extintors homologada amb ISO a Barcelona, ​​Empresa d'extintors a Espanya, empresa d'extintors autoritzada a Barcelona


Som una empresa d'extintors homologada a Barcelona amb ISO. Subministrem extintors a bars, restaurants i cuines comercials. Els nostres productes tenen un certificat que protegeix el seu negoci de qualsevol possible pèrdua si es produeix un sinistre a l'assegurança.


A RUVA SEGURETAT oferim una àmplia varietat d'extintors homologats per la ISO en tot tipus d'edificis: residencials, industrials i comercials. També estem homologats per la Federació Espanyola de Serveis de Protecció Privada com a empresa acreditada per a la venda d'extintors a tota la comunitat de Catalunya (Espanya).


Empresa d'Extintors Homologats a Barcelona, ​​RUVA SEGURETAT és una de les més importants empreses especialitzades en extintors. S'asseguraran de donar el millor servei i mesures de seguretat a totes les persones que hi treballen. Aquesta empresa és altament professional i compta amb tècnics especialistes en extintors com:


Amb RUVA SEGURETAT , podeu estar segurs que esteu comprant un extintor segur i d'alta qualitat. Adquirir els nostres productes homologats pel Comitè d'Extintors de Catalunya (CEC) és una inversió que compensa en termes de tranquil·litat i credibilitat professional.


⇠ TORNAR

Empresa d´extintors homologada a Barcelona
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat