ESP

Empresa homologada per a la venda i el manteniment d'extintors


Som una empresa homologada per a la venda i el manteniment d'extintors.


Som una empresa homologada per la Generalitat de Catalunya per a la venda i el manteniment d'extintors i equips contra incendis


Som una empresa homologada d'Extintors i podem posar a la vostra disposició els millors serveis dels nostres proveïdors.


El Servei d'Extintors d'Incendis ha estat inspeccionat i aprovat per l'Associació de Protecció contra Incendis (FPA) com a competent per, reparar i substituir tota mena d'extintors.


Som una empresa homologada per a la venda i manteniment d'extintors. Podem assessorar sobre tot tipus d'extintors que s'adaptin a les vostres necessitats, des de petits equips d'oficina fins a grans magatzems. Com a part del nostre servei, visitarem les vostres instal·lacions a intervals regulars per revisar, provar i recarregar els vostres extintors, segons ho requereixi la vostra companyia d'assegurances o l'autoritat local.


L'empresa està homologada per a la venda i manteniment d'extintors, amb una àmplia gamma que s'adapta a tots els sectors. El nostre equip d'especialistes està ben informat sobre les marques nacionals principals.


Busca una empresa homologada per vendre, instal·lar i mantenir extintors? Ens comprometem a proporcionar als nostres clients serveis excepcionals a les àrees de seguretat, salut, medi ambient i governança.


Una empresa d'extintors és una empresa que ven i manté extintors. L'objectiu principal d'un extintor és apagar incendis, que poden ser petits o grans. Un extintor es pot fer servir en tot tipus de focs, inclosos els líquids i gasos inflamables, la fusta, el paper, les escombraries, la tela i altres.


Empresa amb certificació ISO 9001:2008. Formació i manteniment d´extintors. Oferim una àmplia gamma d'extintors dissenyats per satisfer les diverses necessitats de les empreses i la indústria. Acuradament seleccionada, la nostra línia de productes consta d'extintors d'escuma, químics secs, químics humits i de CO2 d'alta qualitat que són una protecció de confiança a l'alçada de qualsevol situació. Aïlleu la zona de perill potencial i protegiu-vos amb l'ús d'un extintor portàtil.


Estem registrats al Departament d'Indústria per a subministrament d'extintors a llars, oficines i fàbriques.


Un servei d'extintors és una empresa de seguretat contra incendis que s'ocupa de la venda, el manteniment i la inspecció d'extintors. Presten servei a tot l'edifici oa tota l'organització. Un servei d'extintors ha de tenir una llicència estatal o provincial per operar legalment.


Oferim serveis d'un equip de professionals especialitzats en extintors i altres equips de seguretat. Els nostres experimentats professionals estan totalment capacitats, inspeccionats i certificats per proporcionar els productes de seguretat correctes per al seu negoci o casa. Estem aprovats per l'Associació Nacional de Protecció contra Incendis, per ajudar amb tots els requisits del codi E per a les vostres necessitats de protecció contra incendis.


⇠ TORNAR

Empresa homologada per a la venda i el manteniment d'extintors
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat