ESP

En cas d'incendi a l'oficina


Com actuar en cas d'incendi a l'oficina


Un dels nostres serveis en la comercialització de material contra incendis a Barcelona és brindar assessorament totalment personalitzat als nostres clients, amb una anàlisi detallada de les característiques de les instal·lacions, adequada a les necessitats de cada local ia la normativa vigent.


Encara que les empreses busquin tenir un sistema per prevenir i extingir incendis, no sempre se sap com actuar si es cala foc al local per dir alguna cosa.


A Ruva Seguretat reconeixem que una de les primeres indicacions en cas d'incendi és mantenir la calma i avisar els bombers. El foc es propaga ràpidament, per la qual cosa no t'has de parar a res. Tanca les portes, però no amb claus.


Localitza l'extintor que tinguis més a prop per accionar-lo si saps fer-lo servir. En evacuar l'edifici, no utilitzeu els ascensors. Ho has de fer per les escales, ràpidament però amb precaució ja que la visibilitat pot estar molt reduïda pel fum. Segueix pel costat dret perquè els bombers puguin entrar al local. Si no és possible sortir de l'edifici, poseu-vos en una habitació i eviteu l'entrada del fum usant draps mullats per a les ranures de les portes.


Per prevenir qualsevol tipus d'incident i assegurar un bon procediment per a l'extinció d'incendis, no dubteu a consultar-nos. Tenim tot el material contra incendis a Barcelona que necessites per al teu negoci.


Si vols conèixer la nostra gamma de productes contacta'ns.


⇠ TORNAR

En cas d'incendi a l'oficina
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat