ESP

Extintors Barcelona


Li donem tots els serveis correspostos amb la protecció contra incendis a Barcelona, tant a instal·lació com a manteniment de sistemes de extinció i detecció de incendis. La tecnologia més moderna es posa a la vostra disposició per detectar i extingir focs. Tot a PCI a Catalunya.


Extintors de pols ABC, aigua marina, diòxid de carboni CO2. Venda i manteniment d´extintors de Barcelona. Si necessiteu un extintor contacteu-nos i us assessorarem.


Mantenim extintors per a empreses, particulars i comunitats de veïns. També fem manteniments de sistemes de protecció contra incendis. Serveis específics a comunitats de propietaris. Revisió, retiratge i recàrrega d'extintors. Revisió de centrals d'incendi, polsadors, detectors, centrals de monòxid de carboni CO.


Ens encarreguem de ser instal·ladors de sistemes de protecció contra incendi a Barcelona, tant en detecció com instal·lació. Instal·ladors de ruixadors, boques d'incendi equipades (bies), sprinklers, canonada d'incendi ranurada, victaulic, roscada; centrals de detecció d'incendi dels fabricants principals (Esser, Kilsen, Morley, Notifier, Honeywell, Aguilera Llenari, Cofem), a central de detecció d'incendi convencional i analògica.


Proporcionem servei a la venda i manteniment d'extintors i protecció contra incendis (pci) a Barcelona


⇠ TORNAR

Extintors Barcelona
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat