ESP

Extintors i material contra incendis


A Ruva Seguridad realitzem serveis de manteniment d'extintors trimestral, semestral o anual segons la normativa vigent a cada moment.:


● Del Reial decret 1942/93, especificat a la taula I i taula II

● Segons les Instruccions del fabricant

● Segons la norma UNE 23.110


Fem la revisió, prova de pressió o el Retimbre i càrrega de tota mena d'extintors, siguin extintors de pols polivalent ABC, Extintors de Co2, Extintors hídrics, Extintors de marina, etc... Consulteu els nostres plans i preus especials de manteniment per a indústries , hotels, pàrquing, centres d'ensenyament, comunitats de propietaris o qualsevol activitat o negoci que requereixi equips contra incendis. Tots els nostres treballs estaran certificats i inclouran un contracte de manteniment i tindran per la nostra pòlissa de RC segons la normativa vigent. Demaneu pressupost AQUÍ o truqueu al 93 464 79 69 e informeu-vos dels nostres competitius preus.


Manteniment de boques d'incendi siguin BIE 25 i BIE 45


A Ruva Seguridad realitzem serveis de manteniment de boques d'incendi siguin BIE 25 o BIE 45, fem les revisions i retimbrats de les mànegues segons normativa. Podrem fer grans volums d'operacions de retiratge a la mateixa instal·lació del client gràcies a la màquina portàtil de prova de mànegues de 45 mm i de 25 mm que disposen els nostres tècnics als seus vehicles. A Ruva Seguridad disposem de servei d'assistència tècnica les 24 hores i els 365 dies com un valor més afegit per assistir els nostres a tots els nostres clients davant de qualsevol avaria, fuga o fuita d'aigua. Apliquem la normativa vigent a cada moment i recomanacions dels fabricants per dur a terme el servei:


Truqueu-nos i consulteu els nostres plans de manteniment per a edificis, indústries, hotels, col·legis, pàrquing, comunitat de propietaris o qualsevol activitat que hagi de requerir de sistemes contra incendis. Tots els nostres treballs estaran certificats i inclouran un contracte de manteniment, a més de la cobertura per la nostra pòlissa de RC segons la normativa vigent. Demaneu pressupost AQUÍ o truqueu al 93 464 79 69 e informeu-vos dels nostres competitius preus.


Seguretat per a centre comercial


Manteniment de detecció d'incendis

Servei de manteniment de sistemes de detecció automàtica d'incendis, centrals d'incendi, detectors, polsadors, sirenes convencionals i analògiques de Notifier, Honeywell, Esser, Morley-ies, Kilsen, Siemens, Aritech, Ziton, DSC, Fireclass, Edwars , Zettler, Tyco, Cirfire, Cofem, Esmi, Pelco, Scheneider Electric, Queen Alarm, entre d'altres. Disposem de servei d'assistència tècnica les 24 hores i els 365 dies com a valor afegit per assistir els nostres clients davant de qualsevol avaria. La normativa que apliquem per dur a terme el servei és la següent:


● RD 1942/93, Taula I i Taula II

● UNEIX 23.007/14

● Instruccions del fabricant


Consulteu els nostres plans de manteniment per a indústries, edificis d'oficines, hotels, centres d'ensenyament, pàrquings, comunitats de propietaris o qualsevol activitat que requereixi equips contra incendis. Tots els nostres treballs estan certificats i inclouen contracte de manteniment i cobertura per la nostra pòlissa de RC segons la normativa. Demaneu pressupost AQUÍ o truqueu al 93 464 79 69 e informeu-vos dels nostres competitius preus.

⇠ TORNAR

Extintors i material contra incendis
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat