ESP

Extintors per a pàrquing i garatges a Barcelona


Contacti amb nosaltres ara per als seus extintors per a pàrquings i garatges a Barcelona. Som una empresa homologada, que s?encarrega de tots els assumptes de seguretat que sorgeixen a la vida quotidiana. Entre aquests, els serveis de rescat, les normes de qualitat, etc. Ens posarem en contacte amb vostè per ajudar-vos a solucionar qualsevol problema que us sorgeixi.


Som una empresa proveïdora d'extintors per a pàrquings i garatges a Barcelona. Els nostres extintors compleixen les normes tècniques, garanteixen informació crítica sobre el funcionament de l'element, són de fàcil ús i manteniment.


Per garantir la seguretat dels nostres clients, oferim una àmplia gamma d'extintors homologats per a pàrquings i garatges a Barcelona. També podem ajudar amb el manteniment o la reparació dels equips actuals. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix.


Som una empresa que ofereix els extintors necessaris en aparcaments i garatges, que garanteix la qualitat i la seguretat al millor preu.


Els incendis a garatges i aparcaments subterranis són una veritable preocupació. Un incendi que s'inicia mentre el vehicle està aparcat en un garatge interior o en un aparcament exterior pot ser especialment perillós. Poden sorgir quatre tipus d'incendis: una fugida de gas del vehicle; un curtcircuit a la bateria; un curtcircuit elèctric; i un motor sobreescalfat que provoqui un incendi d'oli.


Els extintors són una part important de qualsevol propietat. Ser capaç de contenir ràpidament un incendi pot tenir un valor incalculable, sobretot si es tenen en compte els costos potencials per a les empreses dels retards causats pels incendis. Per això, és important que totes les propietats comercials coneguin els extintors correctes i quan s'han d'utilitzar.


L'empresa Extintors per a Aparcaments i Garatges a Barcelona està homologada per les autoritats oficials de la Generalitat de Catalunya i capacitada per instal·lar els diferents tipus d'extintors que es requereixen als magatzems, fàbriques o garatges per prevenir desastres d'incendis. A més, estem especialitzats en tota mena de vehicles contra incendis (foc, protecció.)


Extintors per a pàrquings i garatges a Barcelona. És una mesura de seguretat que qualsevol propietari duna empresa sap que és absolutament necessària. Si no disposeu d'un extintor per prevenir el risc d'incendi al vostre edifici pot provocar danys considerables o la pèrdua de vides. Els nostres extintors estan homologats i acreditats per diverses empreses, per evitar qualsevol problema a l'hora d'instal·lar-los.


Els extintors són un requisit de seguretat obligatori a qualsevol aparcament i garatge. L'extintor correcte pot ser la diferència entre la vida i la mort, per la qual cosa és important utilitzar el tipus correcte d'extintor per al tipus de foc que s'està cremant.


Som una empresa homologada. Disposem d´una gran selecció d´extintors de diferents mides i tipus, també tenim preparats especials per a tot tipus d´incendis. Si necessiteu qualsevol tipus d'ajuda o assessorament, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'ajudar-vos!


LA MILLOR SOLUCIÓ PER A L'INCENDI DEL SEU APARCAMENT O GARATGE EXTINTORS, EQUIPS CONTRA INCENDIS I SORTIDES D'EMERGÈNCIA


Els extintors estan dissenyats per extingir o controlar petits incendis abans que es puguin sortir de control. Els tipus bàsics (ABC) es poden fer servir per apagar la majoria dels incendis, però altres són necessaris per als incendis elèctrics, certs tipus de líquids i gasos inflamables, situacions industrials especialitzades i altres situacions.


Som una empresa que fabrica extintors per a aparcaments i garatges a Barcelona i altres zones de Catalunya. Els nostres productes compleixen la normativa europea EN 14470 i han estat desenvolupats per respondre ràpidament a qualsevol tipus d'incendi. Estem segurs que trobareu el millor producte per al vostre garatge o pàrquing.


Oferim extintors per a pàrquings i garatges a Barcelona. Estan totalment certificats per TECNIFICAP segons les normes ISO 9001, ISO 14001.


La nostra empresa és un professional dels extintors per a aparcaments i garatges. Disposem de totes les homologacions necessàries per oferir el millor servei fabricat segons les normes de seguretat més estrictes. El nostre principal objectiu és proporcionar al vostre negoci productes segurs, eficaços i de qualitat, fàcils d'instal·lar i mantenir a preus competitius.


Som una empresa dedicada al subministrament i la instal·lació d'extintors d'alta qualitat per a les seves instal·lacions. Oferim els millors preus i només utilitzem productes d'alta qualitat provats, certificats i aprovats per les companyies d'assegurances.


L'empresa realitza la instal·lació d'extintors a edificis i vehicles. L'empresa compleix tota la normativa que regula aquests productes, tal com es recull a la norma NIF-E-65. Els nostres tècnics us assessoraran sobre les millors solucions tècniques per garantir la seguretat i la tranquil·litat en el lloc de treball.


Oferim una àmplia gamma d'extintors que són la millor opció per protegir-ne la seguretat. Treballem amb tota mena d'indústries i empreses corporatives, així com amb escoles, llars i altres llocs públics que requereixen protecció contra incendis.


⇠ TORNAR

Extintors per a pàrquing i garatges a Barcelona
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat