ESP

Extintors


Al llarg de les dues dècades d'existència, el extintor passa la major part del temps sense usar-se a la seva ubicació habitual, encara que cal saber que en pocs minuts pot ser necessari i d'allà la seva importància.


És molt important conèixer com funciona, ja que és un aparell manual. Quan es necessita no hi ha temps per aturar-se a llegir les instruccions. És bo que sàpigues de quin tipus són els teus extintors, per a quins tipus de foc es recomanen, fins a quina tensió elèctrica són aptes, etc...


Podem veure diferents tipus d'extintors amb un agent extintor diferent. Els més utilitzats són: Co2, Pols ABC i ESPUMOGEN:


Pols ABC

El nom es refereix a tipus de foc per als quals està preparat, A: combustible sòlid, B: combustible líquid i C: Gas. És un agent extintor que fa una extinció ràpida sense ser tòxica, encara que pot donar problemes respiratoris per la pols i el fum que es crea, així com manca de visió.


Comptem amb extintors portàtils de Pols ABC que van del quilo als 6kg. i mòbils des de 25, 50 i 100kg.


CO2

CO2 o diòxid de carboni, és un agent gasós, inodor i incolor que s'emmagatzema a l'interior de l'envàs en estat líquid, uu s'utilitza en combustions per apartar l'oxigen, encara que té efecte refrigerant que redueix els nivells de calor . No deixa residus després de ser utilitzat.


Comptem amb extintors de CO2 de 2 i 5kg. I botellons de 10kg.


Espumògen

Si a l'aigua hi afegim un additiu específic, es crea un extintor escumogen amb molts avantatges. La seva eficàcia és alta (aptitud de l'extintor per sufocar el foc) en un envàs de 6L protegeix dels focs A i B (segons la normativa), els residus que deixa són menys perjudicials amb les instal·lacions que la pols i respecta el medi ambient.


Tenim Extintors escumògens de 6 litres.


Si està buscant una empresa de manteniment i revisió d'extintors no ho dubti més i contacti amb nosaltres, estrems encantats d'atendre'l.


És un aparell portàtil i manual que té un agent extintor al seu interior i que fa més difícil la combustió. S'usa com a primera línia de defensa, o com a complement en l'extinció d'incendis, ja que el funcionament és limitat.


⇠ TORNAR

Extintors
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat