ESP

Manteniment d´extintors a Barcelona


A BARCELONA pot confiar en RUVA SEGURETAT per al manteniment dels seus extintors, hidrants i sistemes contra incendis. Realitzem el manteniment anual de tota mena d'extintors, la inspecció de xarxes d'aigua i hidrants i les proves (prova de pressió de vàlvules o prova d'impacte).


Com a empresa de seguretat contra incendis ens dediquem a proporcionar els equips més moderns i eficients per a l'extinció i la supressió d'incendis. Realitzem el manteniment d'extintors, hidrants i sistemes contra incendis a tot Barcelona.


Per prevenir accidents, evitar pèrdues i minimitzar el risc de danys causats per lincendi, la nostra empresa ofereix el manteniment de tots els extintors i boques dincendi a Barcelona. Els nostres tècnics inspeccionaran l'estat dels seus equips i els repararan si cal, perquè pugui estar segur que sempre disposi de les eines adequades en cas d'incendi.


Manteniment d'extintors és un servei professional i fiable d'alarmes contra incendis a Barcelona. Fa més de 20 anys que treballem en aquest sector, cal manteniment i instal·lació de seguretat contra incendis a les millors empreses de Barcelona.


El manteniment dels extintors i sistemes de protecció contra incendis és un factor clau per garantir-ne el funcionament segur i eficaç. En cas d'incendi, és vital que el vostre personal sàpiga com utilitzar-los correctament. Una inspecció periòdica us permetrà identificar qualsevol defecte o alteració malintencionada, com el bloqueig o l'eliminació dels elements de seguretat o els precintes de seguretat dels equips contra incendis. Durant les nostres visites anuals de manteniment comprovarem si hi ha algun defecte al vostre sistema, us assessorarem sobre qualsevol canvi i/o pronòstic necessari, recarregant els nivells dels extintors i substituint les peces caducades o danyades.


El manteniment dels extintors és essencial per al funcionament correcte d'aquests dispositius. Si no es revisen amb regularitat, els extintors poden funcionar malament o fer-se malbé en cas d'incendi. Sabeu que si l'extintor no funciona quan es necessita, és inútil?


EXTINTORS, BOQUES D'INCENDI I SISTEMES D'EXTINCIÓ D'INCENDIS: MANTENIMENT D'EXTINTORS, BOQUES D'INCENDI I SISTEMES CONTRA INCENDIS. L'empresa RUVA SEGURETAT es dedica al disseny i fabricació d'extintors. Amb més de 20 anys al sector oferim una àmplia gamma de productes capaços de satisfer qualsevol requeriment o necessitat que una persona pugui tenir quan es tracti de sistemes de protecció contra incendis.


Oferim instal·lació, manteniment, reparació i substitució d'extintors. També oferim instal·lació i manteniment d'hidrants i sistemes contra incendis a Barcelona.


El manteniment del vostre equip d'extinció d'incendis és crucial per a la seguretat del vostre negoci. Som especialistes en el manteniment d´extintors, sensors d´hidrants i sistemes contra incendis. La nostra empresa és a Barcelona des del 1978 i ens sentim orgullosos del nostre personal professional i cortès.


El nostre servei de manteniment d'extintors, boques d'incendi i sistemes especialment dissenyats inclou inspecció, neteja, reparació i/o substitució de peces danyades, així com la comprovació i la certificació del funcionament correcte d'aquests equips. També apliquem contractes de servei periòdics, que ens permeten protegir la vostra inversió mitjançant el manteniment preventiu i la conservació del sistema, cosa que us permet estalviar diners en reduir les possibles pèrdues.


El nostre equip estarà encantat d'oferir un servei professional de manteniment i instal·lació contra incendis a Barcelona.


Oferim una àmplia gamma de serveis de protecció i prevenció d'incendis. Les principals àrees inclouen la instal·lació, el manteniment, les noves instal·lacions i les reparacions d'extintors i boques d'incendi, la inspecció de sistemes contra incendis i els sistemes d'il·luminació d'emergència.


Som una empresa especialitzada en el manteniment d?extintors, boques d?incendi i sistemes contra incendis. Tenim més de 20 anys d'experiència, prestant aquest servei a empreses privades, autoritats locals i organismes municipals.


El manteniment regular dels extintors, boques d'incendi i sistemes d'extinció d'incendis és essencial per garantir-ne el funcionament correcte. Som aquí per ajudar a garantir que els seus actius estiguin protegits del risc de danys causats per la manca de manteniment.


Manteniment d'Extintors Barcelona és una empresa de manteniment d'extintors i contra incendis que realitza el manteniment anual de tots els sistemes contra incendis, amb personal i tècnics professionals.


Com a empresa professional de manteniment d'extintors i protecció contra incendis, oferim Manteniment d'extintors (incloent-hi proves de pressió i inspecció) Manteniment de boques d'incendi Manteniment de sistemes d'extinció d'incendis.


Manteniment d'extintors a Barcelona. Oferim una àmplia gamma de serveis de manteniment d'extintors i anàlisi dels seus equips de protecció contra incendis, incloent-hi periòdicament, revisions completes, substitució de metxes i proves hidrostàtiques amb informes complets dels nostres tècnics qualificats.


El manteniment dels extintors és una cosa que ens prenem molt seriosament. Comptem amb un equip de tècnics, que estan formats i totalment certificats per operar i mantenir tota mena d'equips contra incendis. Els sistemes que mantenim inclouen extintors, hidrants i equips dextinció dincendis. Oferim contractes de manteniment, així com reparacions, tots dos poden ser programats a través de la nostra atenció al client en qualsevol moment que desitgi.


⇠ TORNAR

Manteniment d´extintors a Barcelona
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat