ESP

Oferta extintors a Barcelona


El extintor és el primer que s'utilitza en els primers minuts d'iniciació d'un foc, i en depèn que s'eviti o no propagació del foc. Per seleccionar una bona oferta extintors Barcelona cal conèixer quin agent extintor és el més indicat per al tipus de foc que s'ha produït.


El extintor ha d'estar en bon estat, la localització ha de ser visible i accessible, han d'estar propers a les sortides d'evacuació i, especialment, sobre suports fixats o paraments verticals, sense que la part superior de l'extintor sobrepassi els 1,70 m. sobre el terra.


Hi ha  Oferta extintors Barcelona:


De pols: és el tipus més habitual i usat a qualsevol edifici. Es recomana per a focs de tipus A, B i C. Evita el risc elèctric. És el més recomanable per a oficines, cases o edificis.


De CO2: El CO2 és un gas que no condueix l'electricitat. Aquest tipus d'extintors són idonis per a focs de tipus A, B i C. Solen ser utilitzats on hi ha elements on l'extintor pot fer malbé més que el foc.


D'escuma: Aptes per a focs de tipus A i B, però és perillós en presència d'electricitat.


1 - Els extintors solen comptar amb una anella de seguretat, el primer que cal fer és estirar fort de l'anella de seguretat que està col·locada al costat de la nansa de l'extintor.


2 - Per poder atacar el foc correctament, situeu-vos a uns 2 metres del foc


3 - Mantenir la calma. Cal aturar-se uns segons abans d'actuar, ja que si es buida l'extintor a la bogeria es podria desaprofitar sense apagar el foc.


4 - Quan estem a 2 metres del foc posar l'extintor de forma vertical.


5 - Descarregar l'extintor apuntant a la base de la flama. Quan descarregueu l'extintor aneu movent la mànega d'esquerra a dreta per agafar tota la base del foc.


6 - En exteriors es recomana que es buidi l'extintor a la mateixa direcció del vent.


7 - No donar mai l'esquena al foc mentre es fan servir els extintors.


8 - Si es tenen diversos extintors és molt més efectiu utilitzar-los alhora.


9 - Encara que hagueu apagat el foc buida tot l'extintor per evitar que el foc es reprodueixi. Deixar mitja càrrega a l'extintor no serveix de res ja que cal tornar-lo a carregar.


⇠ TORNAR

Oferta extintors a Barcelona
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat