ESP

Portes tallafocs


Les portes tallafocs són un element de seguretat antiincendis important en edificis de nova construcció i en edificis antics. Són de mateix trucades portes RF (Resistents al Foc). Es troben dissenyades i fabricades pensant en la seguretat. Busquen compartimentar i minimitzar els danys del foc sobre materials i persones.


Solen fer-se en acer, encara que n'hi ha de fusta i de vidre, però amb unes propietats especials per reduir la conducció de la calor dels incendis, les juntes de les portes es fan amb uns materials especials capaços de dilatar-se més de 20 vegades per efecte de la calor per així segellar l'incendi. La pintura d'aquestes portes tallafocs és de pols termoendurible.


Les portes vénen amb uns accessoris com barres d?obertura per poder escapar, molls perquè puguin tancar-se sols i senyals fluorescents perquè es puguin veure si hi ha un tall de corrent elèctric a causa de l?incendi.


Al mercat hi ha portes de tota mena i mides per emmotllar-se a les necessitats de cada edifici. Són variables en amplada i alçada, i poden ser de doble fulla o una sola fulla. També estan disponibles en nombrosos acabats per atendre l'estètica dels edificis, d'acabats en acer inoxidable a acabats de fusta.


Al mercat aquestes portes es cataloguen amb la nomenclatura EI-30, 60, 90, 120 que depèn del temps que resisteixi la porta certes proves de temperatura segons la norma UNE-EN 1634-1. Si resisteixen 30 minuts són del tipus EI-30 i si ho fan 60 minuts són EI-60, sent l'EI-120 les més resistents.


Hi ha multitud d'empreses on ens venen i instal·len aquest tipus de material de seguretat contra incendis.


⇠ TORNAR

Portes tallafocs
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat