ESP

Prevenir i actuar en un incendi


Prevenció i actuació durant un incendi


1. Seguretat


Una bona manera de prevenir un incendi és parlar amb empreses d'extintors i sistemes antiincendis a Barcelona. Us podran assessorar sobre els millors aparells contra el foc. És clau tenir una bona formació contra aquest tipus de sinistres. T'hauràs d'informar sobre la ubicació dels extintors i saber com manejar-los. També es recomana tenir sempre a mà una llanterna.


2. Prevenció


N'hi ha molts en què els accidents poden ser evitats amb conductes responsables. Per això, no has d'acumular molts materials inflamables com caixes, cartrons o papers, has d'assegurar un bon ordre al teu lloc de treball i no hi has de fumar, revisar els endolls i no recarregar-los, no col·locar estufes a prop de cortines o mobles i apagar tots els aparells elèctrics quan marxis.


3. Alarma


A Ruva Seguridad us donarem els millors elements en la lluita contra el foc i us assessorarem sobre les millors actuacions quan s'hagi declarat un incendi. És clau que mantinguis la calma per evitar cometre errors. Avisa persones que estiguin a prop teu.


4. Apagar l'incendi


Empreses d'extintors i sistemes contraincendis a Barcelona et faran valorar si pots acabar amb les flames pel teu compte, ja que en cas contrari has d'utilitzar totes les alarmes externes d'avís i començar a evacuar la zona tractant que es mantingui la calma. Impediu pèrdues de temps en intentar recollir objectes personals.


5. Consells


És molt important que, si pots, tanquis totes les portes i finestres que hi hagi per evitar avivar les flames i que es propagui el fum. Si t'envoltes de fum, ajupeix-te i segueix a gates inspeccionant.


⇠ TORNAR

Prevenir i actuar en un incendi
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat