ESP

Què cal fer en cas d'incendi a casa


Com reaccionar davant d'un incendi domèstic


Si busques informació sobre la venda d'extintors a Barcelona és que saps com n'és d'important viure en un entorn segur. Per això, et diem com reaccionar davant d'un incendi domèstic davant de qualsevol imprevist que pugui passar. Per exemple, no recorris a l'aigua si hi ha un petit incendi a la cuina.


Si el foc és originat en una paella, tapa-la amb un manta ignífuga, sense fibres sintètiques de senzilla combustió. Si el foc es genera en alguna instal·lació elèctrica, no facis servir aigua. Si arriba als cabells cobreix-te amb una tovallola humida, i si és a la roba dóna voltes sobre tu mateix a terra fins que s'extingeixin les flames. Retira els productes combustibles i inflamables que hi pugui haver a la zona. Si la situació s'agreuja, evacua el lloc a gates enganxant-te a la paret perquè no acabis inhalant fum. No surtis amb ascensor.


La venda d'extintors a Barcelona no és eficaç si no saps com utilitzar-los. Fes les revisions periòdiques de la instal·lació de gas, xemeneia i gas. Preocupa't que els conductes de ventilació es trobin sempre lliures i que no hi hagi res que els obstaculitzi. La flama de la teva cuina de gas ha de ser estable, blava i no ha d'emetre cap soroll estrany.


⇠ TORNAR

Què cal fer en cas d'incendi a casa
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.