ESP

Revisions extintors Barcelona


Es tracta d'un aparell, portàtil i manual, que conté un agent extintor al seu interior i que en dificulta la combustió. S'utilitza com a primera línia de defensa o com a complement en l'extinció, ja que el seu funcionament és limitat.


Si bé al llarg dels seus 20 anys de vida, l'extintor passa la major part del temps inutilitzat a la seva ubicació habitual, hem de ser conscients que en els pocs minuts que ho arribem a necessitar es converteix en un element decisiu dins d'una emergència.


És molt important aturar-se a pensar en el funcionament ja que es tracta d'un aparell manual, és a dir, si no sabem utilitzar-lo no serveix de res. Durant una emergència no és oportú aturar-nos a mirar les instruccions. Cal que sorgeixi aquesta curiositat amb antelació, per la qual cosa et recomanem que facis una ullada als teus extintors i coneguis de quin tipus són, per a quins tipus de foc estan recomanats, fins a quina tensió elèctrica són aptes, etc...

>

Podem trobar diferents tipus d'extintors, on l'agent extintor és diferent.


Els més habituals són: Pols ABC, els de CO2 i l'ESPUMOGEN:


Pols ABC

El seu nom fa al·lusió directa als tipus de foc per als quals està dirigit, A: combustible en estat sòlid, B: combustible en estat líquid i C: en estat de Gas. Es tracta d'un agent extintor que realitza una extinció ràpida i no tòxica, tot i que cal recordar que en funció de l'espai on és projectat pot crear problemes respiratoris a causa de l'ambient polsós i de fum que es cregui, podent provocar també manca de visió.


Disposem d'extintors portàtils de Pols ABC des de 1kg fins a 6kg. i mòbils de 25, 50 i 100kg.


CO2

CO2 o diòxid de carboni també és conegut amb el nom d'Anhídrid carbònic o Neu carbònica (per la seva aparença en solidificar-se), es tracta d'un agent gasós, incolor i vàter que es troba emmagatzemat en estat líquid a l'interior de l'envàs i la seva funció principal davant de la combustió és apartar l'oxigen, encara que també té efecte refrigerant, reduint els nivells de calor. No deixa residu després d'utilitzar-lo.


Disposem d'extintors de CO2 de 2 i 5kg. també de botellons de 10kg.


Espumògen

Si a l'aigua hi afegim un additiu específic obtenim un extintor escumogen amb grans avantatges. Té una alta eficàcia (aptitud de l'extintor per sufocar el foc) en un envàs de 6L. cobreix els focs A i B (segons indica la normativa), els residus que deixa són menys perjudicials amb les instal·lacions que la pols ia més és respectuós amb el medi ambient .


Extintor escumogen de 6L.


Revisions extintors Barcelona

⇠ TORNAR

Revisions extintors Barcelona
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat