ESP

Ruva Seguridad empresa de manteniment d'extintors a Barcelona. Grup líder en seguretat contra incendis i extintors


RUVA SEGURIDAD és una empresa líder en seguretat contra incendis i extintors a Barcelona. Fundada fa més de 20 anys, RUVA SEGURIDAD s'ha convertit en un referent a la província gràcies al seu compromís amb la qualitat i l'eficiència en tots els serveis.


Entre els serveis que ofereix RUVA SEGURETAT es troben el manteniment i reparació d'extintors, el subministrament i col·locació d'equips de protecció contra incendis, i la formació en matèria de seguretat contra incendis per a empreses i particulars. Tots aquests serveis estan realitzats per un equip de professionals altament qualificats i amb àmplia experiència al sector.


A més, RUVA SEGURIDAD compta amb una àmplia gamma de productes d'alta qualitat, entre els quals s'inclouen extintors de diferents mides i tipus, sistemes de detecció i alarma d'incendis, i equips de protecció individual i col·lectiva contra incendis. Tots aquests productes compleixen amb les normatives i regulacions més exigents en matèria de seguretat contra incendis, garantint així la màxima protecció per als seus clients.


En definitiva, RUVA SEGURIDAD és una empresa de referència en seguretat contra incendis i extintors a Barcelona. El seu compromís amb la qualitat i l'eficiència a tots els seus serveis i productes la converteixen en l'opció ideal per a qualsevol empresa o particular que busqui la millor protecció contra incendis.


⇠ TORNAR

Ruva Seguridad empresa de manteniment d'extintors a Barcelona. Grup líder en seguretat contra incendis i extintors
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat