ESP

Ruva Seguridad, empresa líder d'extintors i contra incendis a Badalona i Barcelona


RUVA SEGURIDAD és una empresa líder en el sector d'extintors i equips de protecció contra incendis a Badalona i Barcelona. Amb més de 20 anys de experiència en el mercat, RUVA SEGURIDAD s'ha guanyat la confiança de milers de clients gràcies al seu compromís amb la qualitat i la seguretat dels seus productes.


L'empresa compta amb una àmplia gamma d'extintors per cobrir totes les necessitats dels clients. Des d'extintors portàtils fins a sistemes fixos de protecció contra incendis, RUVA SEGURIDAD ofereix solucions adaptades a cada situació. A més, l'empresa fabrica els seus propis extintors a la fàbrica de Barcelona, garantint així la màxima qualitat i seguretat dels seus productes.


Però RUVA SEGURIDAD no només es dedica a la venda d'extintors. També ofereix serveis de manteniment i revisió d'extintors per assegurar que sempre estiguin en perfectes condicions dús. A més, l'empresa compta amb un equip de professionals altament qualificats que ofereixen assessorament i ajuda als seus clients per triar l'extintor o sistema de protecció contra incendis més adequat per les vostres necessitats.


A RUVA SEGURIDAD, la seguretat és la seva principal prioritat. Per això, tots els seus productes compleixen amb la normativa i regulacions de seguretat en vigor i estan certificats per entitats independents. A més, l'empresa es compromet a oferir un servei ràpid i eficient, responent a qualsevol necessitat o emergència dels seus clients de manera immediata.


Si necessites un extintor o vols més informació sobre com protegir la teva llar o negoci de possibles incendis, no dubtis en contactar amb RUVA SEGURIDAD. Estarem encantats d'ajudar-te!


⇠ TORNAR

Ruva Seguridad, empresa líder d'extintors i contra incendis a Badalona i Barcelona
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat