ESP

Ruva Seguridad, l'empresa líder en venda i distribució d'equips contra incendis a Barcelona


A RUVA SEGURIDAD entenem la importància de comptar amb equips contra incendis al lloc de treball. No només protegeixen les persones i la propietat, sinó que també poden salvar vides en cas dun incendi. Per això, ens esforcem per oferir una àmplia gamma d'extintors i altres equips contra incendis d'alta qualitat als nostres clients a Barcelona i rodalies.


Com a empresa especialitzada en la venda i distribució d'equips contra incendis, oferim un servei complet que inclou assessorament sobre quins equips són adequats per a cada negoci, instal·lació i manteniment dels mateixos, i formació perquè els treballadors sàpiguen com utilitzar-los en cas d'emergència.


A RUVA SEGURIDAD valorem la seguretat i la protecció dels nostres clients per sobre de tot. Si estàs interessat en adquirir equips contra incendis pel teu empresa o negoci, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d'ajudar-te a protegir el teu equip i la teva propietat.


Si treballes en un lloc de treball, és important que estiguis protegit contra incendis i que tingueu els mitjans necessaris per actuar en cas d'emergència. Segons dades del Ministeri d'Interior, cada any es produeixen al voltant de 8.000 incendis al lloc de treball a Espanya, causant un total de 50 morts i més de 1.000 ferits greus. A més, els incendis poden causar un gran dany material i econòmic a les empreses. Per això, és fonamental comptar amb equips contra incendis adequats i estar preparats per actuar en cas d'emergència.


A RUVA SEGURIDAD entenem la importància de comptar amb equips contra incendis al lloc de treball. Som una empresa especialitzada en la venda i distribució d'extintors i altres equips contra incendis a Barcelona i rodalies.


Oferim una àmplia gamma de productes d'alta qualitat i brindem un servei complet que inclou assessorament sobre quins equips són adequats per a cada negoci, instal·lació i manteniment dels mateixos, i formació perquè els treballadors sàpiguen com utilitzar-los en cas d'emergència.


A RUVA SEGURIDAD oferim diferents tipus d'extintors per cobrir les necessitats de cada negoci. Tenim extintors de pols, escuma, diòxid de carboni i d'aigua, cadascun dissenyat per extingir diferents tipus de foc. També oferim altres equips contra incendis, com detectors de fum, sistemes d'alarma contra incendis i farmacioles de primers auxilis.


A més de la nostra àmplia gamma de productes, a RUVA SEGURIDAD valorem la seguretat i la protecció dels nostres clients per sobre de tot. Per això, oferim formació als nostres clients perquè sàpiguen com utilitzar correctament els extintors i altres equips contra incendis en cas demergència. Això és especialment important per protegir les persones i evitar danys majors al lloc de treball.


⇠ TORNAR

Ruva Seguridad, l'empresa líder en venda i distribució d'equips contra incendis a Barcelona
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat