ESP

Ruva Seguridad ofereix serveis d'instal·lació i manteniment d'extintors d'alta qualitat


RUVA SEGURIDAD és una empresa líder al mercat de la seguretat contra incendis. Amb més de 20 anys d'experiència, RUVA SEGURIDAD ofereix serveis d'instal·lació i manteniment d'extintors d'alta qualitat per assegurar-ne la seguretat de casa, negoci o indústria.


A més, RUVA SEGURIDAD és un expert en PCI (Prevenció i Control de Incendis) i pot ajudar a identificar i corregir possibles riscos d'incendi al vostre propietat.


Si vols obtenir un pressupost personalitzat per a les teves necessitats de seguretat contra incendis, no dubtis a contactar a RUVA SEGURIDAD. Et garantim un servei ràpid i professional per protegir el que més valores. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres avui mateix!


Per què és important comptar amb extintors a la llar, el negoci o la indústria? Els extintors són una eina crucial en la prevenció i el control d'incendis, ja que permeten sufocar petits incendis abans que es converteixin en una amenaça més gran.


RUVA SEGURETAT pot ajudar a triar el tipus d'extintor adequat per a la seva propietat i brindar instruccions sobre com fer-lo servir en cas d'emergència.


Quins serveis addicionals ofereix RUVA SEGURIDAD? A més de la instal·lació i manteniment d'extintors, RUVA SEGURIDAD també ofereix serveis de inspecció i prova d'equips de protecció contra incendis, com a detectors de fum i sistemes dalarma. També podeu ajudar a elaborar plans d'evacuació ia capacitar el seu personal en tècniques de seguretat contra incendis.


Què fa que RUVA SEGURETAT sigui una empresa de confiança en el sector de la seguretat contra incendis? RUVA SEGURIDAD compta amb més de 20 anys de experiència i un equip altament capacitat i qualificat. A més, treballen de prop amb els seus clients per proporcionar solucions personalitzades i estan compromesos amb brindar el millor servei possible. RUVA SEGURIDAD també compleix totes les normatives i regulacions aplicables en matèria de seguretat contra incendis.


⇠ TORNAR

Ruva Seguridad ofereix serveis d'instal·lació i manteniment d'extintors d'alta qualitat
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat