ESP

Ruva Seguridad, som una empresa d'extintors dedicada a la instal·lació de sistemes contraincendis, sistemes de seguretat i manteniment d'extintors


RUVA Seguridad és una empresa líder en la venda i servei de material contra incendis a la zona de Barcelona. Ofereixen una àmplia gamma de productes, incloent extintors de diferents tipus i mides, sistemes de ruixadors i equips de protecció individual. També ofereixen serveis d'instal·lació i manteniment de tots aquests productes, per garantir que estiguin en bones condicions i llestos per utilitzar en cas d'emergència.


A més de la seva àmplia gamma de productes i serveis, RUVA Seguridad també ofereix capacitació i assessorament en matèria de seguretat contra incendis. Això pot incloure xerrades i cursos de formació per a empleats i gerents, així com assessorament sobre com establir plans i procediments de seguretat contra incendis adequats per a cada lloc de treball o edifici.


En resum, RUVA Seguridad és una empresa líder en la venda i servei de material contra incendis a la zona de Barcelona, que ofereix una àmplia gamma de productes i serveis per ajudar a garantir la seguretat contra incendis a diferents llocs.


A més, brinden capacitació i assessorament en matèria de seguretat contra incendis per ajudar les persones i empreses a estar preparades en cas de emergència.


⇠ TORNAR

Ruva Seguridad, som una empresa d'extintors dedicada a la instal·lació de sistemes contraincendis, sistemes de seguretat i manteniment d'extintors
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat