ESP

Ruva Seguridad, una empresa d'extintors a Badalona


RUVA SEGURIDAD: l'empresa líder en protecció i seguretat d'edificis i instal·lacions.


RUVA SEGURIDAD és una empresa líder en la protecció i seguretat d'edificis i instal·lacions a Badalona i rodalies. Amb més de 20 anys d'experiència al sector, RUVA SEGURETAT compta amb un equip altament qualificat i amb els mitjans més avançats per garantir la seguretat dels seus clients.


RUVA SEGURIDAD ofereix un ampli catàleg de serveis, des de la instal·lació i manteniment d'extintors i sistemes de protecció contra incendis, fins a la realització de simulacres i capacitació en emergències. A més, l'empresa compta amb un servei d'assistència ràpida en cas d'emergència, per garantir-ne la més gran protecció possible als seus clients.


A RUVA SEGURIDAD, la seguretat és una prioritat i estan compromesos amb la protecció dels seus clients i propietats. Si estàs buscant una empresa de extintors de confiança a Badalona, no dubtis a contactar amb RUVA SEGURIDAD.


Et garantim un servei de qualitat i eficiència! Tots els treballadors de RUVA SEGURETAT estan altament qualificats i compten amb els mitjans més avançats per dur a terme les seves tasques de manera eficient i segura. A més, l'empresa es regeix pels estàndards de qualitat més alts i seguretat, cosa que garanteix la confiança i satisfacció dels seus clients.


Si estàs buscant una empresa d'extintors de confiança a Badalona, no dubtis a contactar a RUVA SEGURIDAD. Et garantim un servei de qualitat i eficiència, i estarem encantats d'ajudar-te a protegir la teva propietat i assegurar la seguretat de el teu edifici o instal·lació


⇠ TORNAR

Ruva Seguridad, una empresa d'extintors a Badalona
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat