ESP

Sistemes d'extinció a Barcelona


Sinorix 227

Agent d'extinció inofensiu i provat per als riscos d'incendis elèctrics


Detecció i prevenció d'incendis: Seguretat per a les persones, béns i edificis


Totes les empreses són responsables de la seguretat dels seus empleats i dels actius invertits als edificis. Un estudi internacional destaca com resulta de vital protegir-se contra els incendis. Segons aquestes investigacions, gairebé el 80% de les empreses que pateixen un incendi important es veuen forçades a interrompre els seus negocis durant un període de tres anys. Una protecció eficaç contra incendis no només reduiria aquests danys substancialment, sinó que en molts casos impediria que es produïssin.


Avantatges de Sinorix 227


- Seguretat per als ocupants

- Utilització perllongada i emmagatzematge a llarg termini

- Sense danys a l'equip, les dades o altres elements valuosos

- Ecològic

- Extinció ràpida i eficaç


Detecció d'incendis i extinció d'un únic proveïdor

Quan es tracta de seguretat contra incendis, cada segon compte. Com més prematura i fiable sigui la detecció de la font de l'incendi, més aviat es pot activar el sistema d'extinció d'incendi. La protecció efectiva de les persones, els edificis, els recursos empresarials i les dades depenen de com funcioni perfectament aquesta cadena. Siemens ofereix solucions a l'avantguarda dels desenvolupaments tècnics per a cada fase, des de la detecció a la intervenció: La detecció Siemens descobreix immediatament la font de l'incendi i en la majoria dels casos ho assenyalen abans que es desenvolupi. Alhora, la intel·ligència incorporada al sistema garanteix la correcta avaluació del perill i evita pèrdues de producció per falses alarmes. Els sistemes d'extinció Sinorix TM proporcionen la millora perfecta per a una extinció d'incendis ràpida i infal·lible. En cas que es produeixi un incendi, el sistema d'extinció automàtic intervé de forma instantània, de manera que l'incendi s'extingeix ràpidament o se sufoca al començament.


SinorixTM: gamma de productes completa aplicació individual

No tots els sistemes dextinció són iguals. Les característiques que resulten ideals per utilitzar en un incendi de classe A poden tenir un efecte negatiu si es fan servir per a un incendi de la classe B. L'ús del sistema correcte garanteix la màxima seguretat. Per aconseguir-ho, Siemens us ofereix, tant la vostra professionalitat basada en dècades d'experiència acumulada, com Sinorix - una gamma completa de productes per a qualsevol tipus d'aplicació i risc: des de gasos químics i gans inerts naturals fins a una combinació de gas i aigua. Sinorix 227 pertany a la categoria dels sistemes d'extinció d'incendis que fan servir gasos químics.


SinorixTM 227 - aplicacions:

Sales de TI

En el vostre negoci no es pot permetre temps d'inactivitat ocasionat per un incendi o per danys ocasionats per ruixadors automàtics en instal·lacions informàtiques i equips crítics. El Sinorix 227 no perjudica ni tan sols l'electrònica més sensible.


Sistemes de telecomunicacions i sales de commutació elèctriques

Un incendi en una oficina central o en el funcionament de la xarxa senzillament no es contempla. La capacitat de detectar i extingir un incendi en pocs segons és essencial.


Instal·lacions sanitàries

En cures intensives i en situacions en què els pacients depenen d'un equip mèdic complex, en cas de produir-se un incendi, amb Sinorix 227 el valuós i vital equip quedarà preservat de danys.


Col·lecció artística i històrica

Antiguitats, documents i objectes d'art insubstituïbles, s'han de protegir dels danys d'un incendi amb Sinorix 277.


⇠ TORNAR

Sistemes d'extinció a Barcelona
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.