ESP

Sistemes de detecció d'incendis


Sistemes de detecció d'incendis

A RUVA SEGURIDAD ens preocupem per continuar innovant i oferint una gran quantitat de possibilitats dins del sector. Comptem amb una àmplia gamma de productes que podeu visualitzar al nostre catàleg.


Un sistema de detecció dincendis està format per un conjunt delements, equips i sistemes instal·lats amb lobjectiu de detectar ràpidament els seus inicis i amb això possibilitar una intervenció ràpida per dur a terme la seva completa extinció.


La funció bàsica daquests sistemes és descobrir el focus de foc en el menor temps possible per oferir la solució adequada de la manera més ràpida i eficaç possible. Aquests sistemes els formen equips que envien i reben senyals, així com equips de control on centralitzar les alarmes.


Els sistemes de detecció dincendis poden ser convencionals, agrupant-se per zones de detecció. Quan una zona es veu afectada per un foc, s'activa el sistema emetent un avís acústic o lluminós.


Els sistemes de detecció d'incendis analògics per part seva, comporten una instal·lació més complexa que la convencional, ja que reconeix de forma individual cada detector indicant el punt exacte on es produeix l'incendi. S'aplica a grans edificis com ara hospitals, centres comercials, hotels etc.


Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme

iso-9001

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat