ESP

Detecció d'incendis


Detecció d'incendis

Els sistemes de detecció d'incendis han avançat i desenvolupat la seva tecnologia de manera dràstica des dels inicis. A RUVA SEGURETAT ens preocupem per la millora contínua i oferim sempre tota mena d'opcions i possibilitats dins del sector i els sistemes contra incendis. Podeu consultar a la nostra web i catàleg la nostra àmplia gamma de productes.


Un sistema de detecció dincendis es compon dun conjunt delements, equips i sistemes instal·lats, amb la finalitat de detectar de manera ràpida linici dun incendi i així poder dur a terme una intervenció ràpida de la seva extinció.


L'objectiu d'aquests sistemes és trobar el focus del foc com més aviat millor, per aportar la millor solució i efectivitat adequant-se a cada cas i emergència.


Són sistemes que reben i envien senyals, juntament amb equips de control on canalitzar i analitzar les alarmes de manera urgent. Aquests equips poden ser convencionals o analògics, els convencionals es poden disposar per diferents zones de detecció, o agrupant-se de manera estratègica. Quan hi ha foc, s'activa el sistema i emet una alarma lluminosa o acústica.


Els analògics són sistemes de detecció d'incendis, que comporten una instal·lació més complicada ja que de manera individual reconeix cada detector i indica el punt exacte de l'origen d'un incendi. S'utilitza per a edificis de gran envergadura com; centres sanitaris, hospitals, Centres residencials de la 3a edat, hotels, etc.


Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme

iso-9001

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat