ESP

Lloguer d'extintors per a esdeveniments


Lloguer d'extintors per a esdeveniments

RUVA SEGURIDAD disposa del servei de lloguer d'extintors per a esdeveniments ocasionals, que s'adapta a les necessitats pròpies de cada esdeveniment, o acte puntual, com ara; fires, convencions, concerts, etc. assegurar la seguretat contra incendis.


Cada organització o Empresa que s'ocupa de realitzar un esdeveniment, ha de complir amb la normativa vigent de Protecció contra incendis, per això Ruva Seguridad, aporta l'assessorament i tot allò imprescindible per a la protecció i seguretat de l'esdeveniment.

>

En tota mena de concentracions cal tenir en compte, el lloc i el seu espai, l'ocupació màxima dels actes o esdeveniments i treballar amb un bon professional del sector que els mantingui ben informats i protegits.


Lloguer d'equips d'extinció


El nostre servei de lloguer d'equips contra incendis aporta: el lliurament i la recollida dels equips necessaris, tota la documentació o certificació pertinent, segons cada cas i així complir amb la normativa exigible. La nostra gestió és completa en tot allò referent a Sistemes Contra Incendis.


Poden navegar per la nostra web i posar-se en contacte amb Ruva Seguretat, disposem de tota mena d'extintors i complements per al lloguer.


Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme

iso-9001

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat