ESP

Agent d'extinció inofensiu


Totes les empreses al lloc i horari de treball són responsables de la seguretat dels seus empleats i dels actius que hi ha als edificis. Investigacions afirmen que gairebé el 80% de les empreses que pateixen un incendi important han d'interrompre els seus negocis durant almenys tres anys, cosa que es podria evitar en gran mesura amb sistemes de protecció davant d'incendis.


Avantatges de Sinorix 227


✔︎ Seguretat per als que es troben allà


✔︎ Ús prolongat i emmagatzematge a llarg termini


✔︎ Sense danys a l'equip, les dades o altres elements valuosos


✔︎ Ecològic


✔︎ Extinció eficaç i ràpida


Detecció d'incendis i extinció en un únic proveïdor


Com més fiable i abans sigui la detecció de la font de lincendi, abans es podrà activar el sistema dextinció dincendi. La protecció de persones, edificis, recursos empresarials i dades depenen del bé que funcioni la cadena. Siemens té solucions a l'avantguarda dels desenvolupaments tècnics per a cada fase, fins i tot detecció i intervenció:


La detecció Siemens descobreix immediatament la font de l'incendi i en la majoria de casos ho assenyalen abans del seu desenvolupament. Així mateix, la intel·ligència afegida al sistema garanteix la correcta avaluació del perill i redueix pèrdues de producció per falses alarmes.


Els sistemes d'extinció Sinorix™ brinden la millora perfecta per a una extinció d'incendis infal·lible i ràpida. Si es produeix un incendi, el sistema d'extinció automàtic actua de forma instantània, de manera que l'incendi s'extingeix ràpidament o se sufoca al començament.


Sinorix™: gamma de productes completa aplicació individual


No tots els sistemes dextinció dincendis són iguals. Les característiques que són ideals per fer servir en un incendi de classe A poden anar malament en un incendi de la classe B. L'ús del sistema adequat garanteix la màxima seguretat. Per aconseguir-ho, Siemens us ofereix, tant la vostra professionalitat que es basa en dècades d'experiència acumulada, com Sinorix - una completa gamma de productes per a qualsevol tipus de risc i aplicació: des de gasos químics a gans inerts naturals fins i tot una combinació d'aigua i gas . Sinorix 227 pertany a la categoria dels sistemes d'extinció d'incendis que usen gasos químics.


Sinorix™ 227 - aplicacions:


Salas TI

En el vostre negoci no es pot permetre període d'inactivitat produït per un incendi o per danys de ruixadors automàtics en instal·lacions informàtiques i equips crítics. El Sinorix 227 no perjudica cap sistema electrònic.


Sistemes de telecomunicacions i sales de commutació elèctriques

Un incendi en una oficina central oa la feina de la xarxa no es contempla. La capacitat de detectar i extingir un incendi en pocs segons és imprescindible.


Instal·lacions sanitàries

En cures intensives i situacions en què els pacients depenen d'un equip mèdic complex, si es produeix un incendi, amb Sinorix 227 l'equip quedarà protegit de danys.


Col·lecció artística i històrica

Antiguitats, documents i objectes d'art de valor econòmic o personal incalculable, s'han de protegir dels danys d'un incendi amb Sinorix 277.


⇠ TORNAR

Agent d'extinció inofensiu
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat