ESP

Alarmes contra incendis


Sistema de Detecció i Alarma Contra Incendis.


Els sistemes per a la detecció i alarma antiincendis estan catalogats com a sistemes de protecció passiva, ja que no lluiten contra el foc però són importants per prevenir incendis, alertar, evitar la seva propagació i minimitzar les greus conseqüències d'un incendi sobre vides i propietats.


La Reglamentació Nacional requereix la instal·lació de Sistemes de Detecció i Alarma centralitzats per a gairebé tot tipus d'instal·lació Comercial, Residencial i Industrial.


El sistema de detecció i alarma es compon de:


 

Panel de control

 

És el cervell del sistema capaç de supervisar i monitoritzar els inputs o recepcions d'informació ia més pot monitoritzar, supervisar i ordenar els outputs o sortides d'informació del sistema. Els Inputs es componen pels dispositius d'iniciació i els outputs es componen dels dispositius de control i notificació.


   

Dispositius d'iniciació

 

Són components del sistema d'alarma que amb mitjans manuals o automàtics avisen el tauler de control d'un canvi d'estat o en cas de condició anormal del sistema.


   

Es pot tractar de:


     

✔︎ Sensors de Temperatura

 

✔︎ Sensors de fum

 

✔︎ Alarmes de Flux

 

✔︎ Estacions Manuals d'Incendi

 
 

✔︎ Dispositius de notificació

Es tracta de components del sistema d'alarma que subministren mitjans audibles o visibles d'alerta si es detecta una condició anormal a l'estructura que es protegeix. La condició anormal que es detectarà segons els dispositius d'iniciació instal·lats. Pot tractar-se de Sirenes Campanes, Llums Estroboscòpiques i Llums Incandescents.


Dispositius de control

Es tracta de dispositius auxiliars que operaran automàticament després que la condició anormal o canvi d'estat dels dispositius d'iniciació s'ha confirmat pel tauler de control. Aquests Poden donar lloc a:


✔︎ Activar Bombes Contra Incendis

✔︎ Desactivar ascensors

✔︎ Activar Sistemes de Presurització d'Escales

✔︎ Activar de Sistemes d'administració de fums

✔︎ Alliberar portes d'evacuació

✔︎ Activar sistemes d'extinció d'incendis


⇠ TORNAR

Alarmes contra incendis
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat