ESP

Armaris ignífugs


Els armaris ignífugs consisteixen en armaris especials equipats amb sistemes de protecció davant d'incendis. La seva característica principal és la d'aïllar i protegir el contingut que hi ha a l'interior si es produeix un incendi.


Aquests armaris valen per protegir productes perillosos com explosius, productes corrosius, inflamables o contaminants. Són també adequats per protegir documentació important, còpies de seguretat, escriptures, expedients i qualsevol tipus de documentació la pèrdua de la qual produïda pel foc sigui irreparable.


Són molt pràctics per protegir diners dels efectes del foc, per la qual cosa hi ha armaris que a més són caixa forta i armari ignífug per protegir diners i documentació.


Com funcionen els armaris ignífugs?

Com funcionen els armaris ignífugs?


Aquests armaris, arxivadors o caixes ignífugs estan elaborats amb materials aïllants i no combustibles. A més, tenen juntes de dilatació que actuen aïllant hermèticament l'interior de l'armari quan la temperatura exterior supera els 50 ºC. Així aïllen l'interior del foc i si es produeix a l'interior el sufoca en segellar en armari i extingir l'oxigen.


Nivell de protecció d'un armari ignífug:


El model va acompanyat habitualment d'unes sigles RF (Resistència al Foc) amb un número que indica el temps en minuts que l'interior de l'armari pot no superar els 180 graus kelvin si s'envolta pel foc. Aquest temps pot anar dels 15 fins als 120 minuts.


Tipus d'armaris ignífugs

Tipus d'armaris ignífugs


La varietat i tipus d'armaris al mercat és enorme, ja que cada persona o empresa té una necessitat diferent.


Els tipus d'armaris poden ser:

Els tipus d'armaris poden ser:

- Armaris ignífugs: resistents al foc per protegir l'interior del foc.


- Armaris blindats: són ignífugs i blindats per protegir l'interior contra el foc i contra robatoris. Són capaços de resistir esfondraments d'edificis.


- Armaris amb combinació: armaris que per ser oberts necessiten una combinació com les caixes fortes.

Dins d'aquests tipus n'hi ha en diferents mides, resistències al foc i altres, havent-hi armaris de 1000 a 10000 euros.


⇠ TORNAR

Armaris ignífugs
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat