ESP

Causes freqüents d'un incendi


Quines són les causes més freqüents que es produeixi un incendi?


Som especialistes en venda d'extintors a Barcelona, manteniment i revisió perquè no fallin quan calguin. Seguir unes mesures apropiades de prevenció ens ajudarà a estar llestos i actuar amb cap si hi ha un incendi. Per això, cal conèixer conèixer quines són les causes més comunes de què es produeixi, ja es tracti de l'àmbit domèstic o en el laboral, on la nostra vida i la dels nostres poden perillar.


Una xemeneia bruta, per exemple, pot donar lloc a un incendi, ja que l'excés de sutge al conducte de fums pot fer que es trenqui i que es cremin amb facilitat, propagant el foc per la resta de la vivenda. El mateix pot passar amb les estufes o brasers.


I si hi ha una fallada elèctrica? Un curtcircuit provocat cables gastats o endolls trencats i una sobrecàrrega dels aparells elèctrics que hi ha connectats són la causa de molts incendis. Per aquest motiu, des de Ruva Seguretat recomanem sempre als nostres clients comprovar l'estat en què es troben les seves instal·lacions elèctriques.


El foc també es pot originar per un maneig inadequat de gasos i líquids inflamables, de vegades emmagatzemats en qualsevol recipient i guardats a qualsevol lloc. Petites distraccions que poden donar lloc a conseqüències negatives molt greus ja que estem parlant de productes d'alt poder explosiu.


La manca d'ordre al lloc de treball i l'electricitat estàtica produïda per algunes operacions industrials són molt perilloses, ja que hi ha moltes possibilitats que es produeixi una explosió i les flames s'estenguin amb rapidesa pel local.


Entre els nostres serveis ens encarreguem de la venda d'extintors a Barcelona, ​​L'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramanet, Badalona.


Per a més informació, no dubtis a parlar amb nosaltres.


⇠ TORNAR

Causes freqüents d'un incendi
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat