ESP

Columna seca d´ús exclusiu de bombers


Presa a Façana IPF-41


Està composta de:


1 Armari de metall pintat de color vermell bomber que es troba en superfície o en fornícula.


1 Tapa metàl·lica que té frontisses per acoblar a l'armari, de color blanc amb la inscripció en vermell que posa: ÚS EXCLUSIU DE BOMBERS.


Bifurcació a Y amb cos d'alumini de 3 polzades x 2 ½ x 2 ½ polzades, que té vàlvules de bola de 70 mil·límetres de diàmetre incloent accionament manual amb palanca de 1/4 de volta i ràcords del tipus Barcelona de 70 mil·límetres de diàmetre amb tapes i cadeneta.


Boca de Sortida a Pis IPF-39


Boca de Sortida a Pis IPF-39


Està composta de:

1 Armari metàl·lic pintat de color vermell bomber, es pot posar sobre superfície o en fornícula, compta amb cèrcol cromat i vidre amb la inscripció ÚS EXCLUSIU DE BOMBERS.


Bifurcació a Y amb el cos en alumini de 2½ x 1½ x 1½ polzades, té vàlvules de bola de 45 mil·límetres de diàmetre, amb accionament manual amb palanca de 1/4 de volta i ràcords del tipus Barcelona de 45 mil·límetres de diàmetre amb tapes i cadeneta.


Boca de Sortida a Pis IPF-40. Amb Clau de Secció


Boca de Sortida a Pis IPF-40. Amb Clau de Secció


Aquesta boca de sortida compta amb característiques similars a la IPF-39, encara que la diferència rau en què té una vàlvula de tall tipus bola de 3” de diàmetre amb accionament manual per palanca de 1/4 de tornada.

p>

1 Armari metàl·lic: és més gran que l'IPF-39, encara que la resta dels elements és similar a ell.


1 Canonada de 3´´ de diàmetre entre la presa de façana i les diverses boques de sortida en pis. És d'acer galvanitzat, encara que pot ser d'acer electrosoldat o d'acer estirat sense soldadura.


Distribució de Boques


La distribució de boques de sortida en pis IPF-39 es genera en plantes parells, ia partir de la 8a planta, a totes les plantes subsegüents. Cada 4 plantes es munta la boca de sortida al pis amb clau de secció IPF-40.


⇠ TORNAR

Presa a Façana IPF-41
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat