ESP

Com utilitzar un extintor


Passos a seguir per utilitzar un extintor


Tant a escoles com a edificis o altres llocs de treball s'ha de tenir material contra incendis a Barcelona. Els extintors s'han de col·locar a llocs visibles i accessibles. Hi ha diferents categories (A,B,C,D i E) sobre la base del tipus de foc que es pugui arribar a produir. El més important és no fer servir mai un extintor de diòxid de carboni (CO2) per apagar un foc de classe A (paper, fusta, carbó, tèxtil i plàstic).


Quan s'ha identificat el foc i la classe d'extintor a utilitzar, mantingues la calma, ja que si no pots tenir més perill que el foc. Agafa l'extintor de manera que mantingui la posició vertical i sense que la vàlvula o el disc de seguretat estigui en risc. A Ruva Seguretat us garantim la qualitat dels nostres productes i aportem assessorament tècnic.


Després, retira l'assegurança i pressiona la maneta per iniciar el procés de la descàrrega dirigint tot allò que puguis l'extintor a la base de la flama. Realitza moviments en ventall horitzontal o vertical. Quan arribin els serveis d'emergència, retira't de la zona de perill.


Quan usis material contra un incendi a Barcelona, no donis l'esquena a les flames ni corres ni ingressis en una zona amb molt de fum. Perquè l'ús d'extintors sigui efectiu, comprova que cada cert temps vigiles que estiguin en perfecte estat i compleixin les dates de revisió i manteniment.


⇠ TORNAR

Com utilitzar un extintor
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat