ESP

Diferents sistemes en detecció d'incendis


Els detectors d'incendis automàtics consisteixen en petits aparells molt fàcils d'instal·lar que poden detectar per diferents mètodes el foc, avisant així amb alarmes d'incendis o ruixadors automàtics per aconseguir una actuació ràpida i evitar que es propagui el foc. Poden detectar a zones que són inaccessibles a les persones detectant el foc mitjançant el fum, calor o gasos.


Funcions bàsiques dels sistemes de detecció:


La seva principal missió consisteix a detectar un conat d'incendi o foc en la fase més inicial avisant amb un avís preestablert per aconseguir una actuació ràpida davant d'incendis.


TIPS DE DETECTORS AUTOMÀTICS


Detectors de gasos o detector iònic: són capaços de partícules minúscules, de manera que si entra algun tipus de fum per al detector la ionització de l'aire disminueix i així salta l'alarma.


Detector tèrmic: s'encarrega de detectar la temperatura. Aquests equips estan configurats per fer saltar l'alarma si s'assoleix una temperatura determinada prèviament.


Detector de fum: detector òptic de fum basat en una petita cèl·lula fotoelèctrica que en presència de fum no deixa passar la llum i activa l'alarma antiincendis.


Detector de flama: les flames del foc emeten una sèrie de radiacions ultraviolades i infraroges que quan es detecten fan sonar l'alarma.


Detectors de gasos domèstics: no són detectors d'incendi en si, detecten la presència a l'aire dels gasos domèstics més comuns com el gas natural, butà, propà, etc. Eviten l'incendi evitant que es faci ja que si l'alarma s'activa hem de ventilar i evitar encendre llums.


⇠ TORNAR

Diferents sistemes en detecció d'incendis
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat