ESP

Extintors contra incendis


Els extintors són els estris més comuns que s'utilitzen en cas d'incendi, principalment a causa del seu fàcil maneig, col·locació i accessibilitat a qualsevol lloc.


RUVA SEGURIDAD suggereix disposar d'extintors com a eina per pal·liar la propagació de foc en qualsevol construcció, especialment a garatges comunitaris i centres de treball com les indústries. És un element contra incendis senzill que pot reduir a la meitat els danys materials ocasionats, i especialment pot impedir mals majors en persones.


Ruva Seguridad és una empresa especialitzada en elements de seguretat antiincendis amb funció principal d'instal·lació i manteniment dels elements. Tenim varietat de productes preventius com: extintors de CO2, Bies, extintors de pols, centrals d'alarmes i altres.


Des de RUVA SEGURIDAD destaquem la importància de la correcta col·locació o disposició dels extintors com a mètode davant d'incendis. Per a això, cal tenir en compte que han d'estar en un lloc accessible, visible i que estigui correctament assenyalat. Tenim senyals adequats per col·locar a qualsevol emplaçament.


Es requereix un correcte manteniment i timbrat per comprovar que l'estat és òptim si cal utilitzar.


Si encara no tens element de seguretat contra incendis i vols instal·lar al teu garatge o indústria un extintor o més, contacta'ns. RUVA SEGURETAT t'assessorarà del mètode adequat adaptat al tipus d'emplaçament que tens i t'oferim un curs de seguretat contra incendis gratuïts. Som distribuïdors i instal·ladors experts en el nostre sector.


⇠ TORNAR

Extintors contra incendis
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat