ESP

Extintors de tota mena


A RUVA SEGURIDAD tenim un ampli catàleg d'extintors de tota mena: Des d'1 quilo a 25 o 50 quilos, amb rodes, de paret, per a la llar, el cotxe i amb armaris per guardar. Parleu amb nosaltres per conèixer el que necessiteu sobre els extintors que millor s'adapten a les vostres necessitats d'espai i seguretat.


Definició de l'extintor


Els extintors de foc són aparells utilitzats per apagar focs. Consten d'una bombona d'acer farcida amb un agent extintor impulsat per gas a pressió. En prémer la maneta que es troba instal·lada a la part superior del cilindre i lliurada de l'anella amb el precinte existent, el seu agent extintor surt pel filtre de la mànega. És un aparell completament autònom que es pot portar de manera còmoda i fàcil per una persona.


Hi ha molts tipus d'extintors, des dels més petits que es poden portar als automòbils als que es transporten amb un carret. En base a la mida i el pes, ens trobem extintors portàtils i mòbils. Els portàtils són els que pesen menys de 30 quilos, sent portàtils manuals els inferiors a 20 quilos de pes i portàtils dorsals fins als 30 quilos. Quan es supera aquest pes es consideren mòbils i han de portar de rodes per facilitar-ne el maneig.


Segons l'agent extintor que tingui la bombona, podem distingir entre diferents tipus. La seva classificació es basa en els tipus de foc que poden apagar: d'origen sòlid, elèctric, combustibles líquids, gasosos o metalls. Cada extintor té un agent o un altre, cosa que es pot verificar a l'etiqueta de la bombona. Els més comuns són els de pols polivalent, aigua polvoritzada (amb additius) i anhídrid carbònic (CO2).


El problema que presenten els extintors és que l'agent del qual es componen s'esgota ràpidament pel que s'ha d'usar de manera eficient, ja que la descàrrega no supera els 20 segons.


Comptar amb extintors a la feina, la llar o el seu automòbil és imprescindible per evitar que una emergència que es correspongui amb el foc es transformi en una mica més gran. Són dispositius econòmics i fàcils d'utilitzar que ens proporcionaran tranquil·litat a la nostra rutina diària ja que un bon ús poden evitar situacions de sinistre.


⇠ TORNAR

Extintors de tota mena
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat