ESP

Extintors per a vaixells


Extintors per a vaixells o extintors de Marina a Barcelona, A Ruva Seguretat Extintors donem solucions per a totes les embarcacions d'esbarjo i professionals.


Amb l'experiència i certificació com a empreses de extintors a Barcelona, a Ruva Seguretat Extintors estem capacitats per fer de forma convenient i conforme a la legislació vigent, la instal·lació i el manteniment de tot tipus d'equips i sistemes de protecció contra incendis. Un dels més demandats són els extintors de Marina o extintors per a vaixells, que compten amb una sèrie de particularitats, que els fan obligatoris i imprescindibles per a qui tingui una embarcació. Passen per proves especials, i els seus components són diferents, pensats per aportar solucions en condicions ambientals diferents dels extintors convencionals.


A Ruva Seguridad ens especialitzem tot allò relacionat amb l'extinció d'incendi així com els materials necessaris. Tenim des de diferents classes d´extintors fins a sistemes de detecció d´incendis, passant per les portes tallafocs o boques d´incendi.


Sol·licita'ns un pressupost sense compromís en Ruva Seguretat Extintors.


⇠ TORNAR

Extintors per a vaixells
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat