ESP

Frau en el manteniment d'extintors


Ruva Seguridad adverteix del perill de contractar empreses que no estan autoritzades, ja que hi ha fraus en la venda de sistemes contra incendis no homologats, i sobretot amb l'actual crisi econòmica.


Moltes víctimes d?aquest frau ni saben que són víctimes d?engany. Es presenten com l'empresa amb què van contractar els serveis o dient que ho poden oferir, sabent que pocs coneixen els requisits exigits per llei.


La llei estableix que els extintors i equips contra incendis han de ser inspeccionats cada any, però hi ha poques empreses que realment compleixen totes les exigències d'autoritzacions, maquinàries i coneixements tècnics.


La normativa que regula la instal·lació i revisió dels sistemes contra incendis, exigeix ​​una sèrie de requisits per ser una empresa habilitada per al manteniment i instal·lació d'equips de protecció contra incendis. L'homologació per part de la comunitat autònoma, haver contractat un enginyer tècnic que certifiqui els treballs i l'autorització dels fabricants per manipular aquests aparells en són alguns.


Les víctimes d'aquests fraus topen amb un material no revisat o manipulat per una persona que no està autoritzada, una factura alta i amb un greu problema si hi ha un incendi. També hi ha fraus a la venda de materials ja que es busquen ofertes més barates.


També es donen casos de frau a la venda de materials, el problema s'aguditza amb l'actual crisi. D'aquesta manera, un client es declina per l'oferta de l'empresa més barata.


L'Associació Espanyola de Recarregadors i Mantenedors d'Extintors treballa contra l'intrusisme al sector i es recomana que sol·liciti la documentació que els acrediti com a instal·ladors habilitats.


⇠ TORNAR

Frau en el manteniment d'extintors
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat