ESP

Impost de gasos fluorats


NOU IMPOST SOBRE GASOS FLUORATS EN EXTINCIONS


L'impost sobre gasos fluorats en extincions afecta els sistemes fixos d'extinció d'incendis des del primer dia del 2014 després de l'entrada en vigor de la Llei 16/2013 del 29 d'octubre en què es estableixen certes mesures en matèria de fiscalitat mediambiental i es prenen altres mesures tributàries i financeres, que afecta la venda de gasos fluorats que produeixen efecte hivernacle.


Des del passat 1 de gener, inicia l'impost a tot el territori espanyol en el consum de gasos fluorats amb un potencial d'escalfament atmosfèric superior a 150. Això inclou gasos HFC-125, HFC-23, HFC- 227ea, i HFC-236fa molt utilitzats en la protecció contra incendis.


Els sistemes nous de P.C.I. no es troben subjectes a aquest impost, només en les quantitats aportades als sistemes ja existents que necessitin reposició de gas, per fuites, retimbrats, per manteniment o una descàrrega.


L'aplicació de l'impost que resulti a pagar és progressiva els anys 2014 i 2015 com a mesura transitòria, per la qual cosa el 2014 s'aplicava un coeficient del 0,33 i el 2015 va iniciar un coeficient del 0,66.

/p>

L'usuari final ha de suportar l'impost tret que el seu ús estigui exempt.


Per complir amb l'actual legislació vigent, la instal·lació i el manteniment de sistemes fixos d'extinció mitjançant gasos fluorats han de ser realitzats per empreses i treballadors degudament qualificats i autoritzats que tinguin els certificats d'autorització per a la instal·lació i el manteniment d'equips que tinguin aquest tipus de gasos.


⇠ TORNAR

Impost de gasos fluorats
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment,
també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.