ESP

Manteniment d´extintors | Boques d'incendis i detecció


Manteniment d'extintors. Revisió, retimbre o recàrrega.


Realitzem serveis de manteniment d'extintors de forma anual, semestral o trimestral basant-se en la normativa al resp


- Reial Decret 1942/93, taula I i taula II

- UNEIX 23.110

- Les instruccions del fabricant


Revisió, prova de pressió o retimbrat i càrrega de qualsevol tipus d'extints, pols polivalent ABC, hídrics, C.O.2, de marina, etc... Conegui els nostres plans de manteniment per a indústries, hotels, edificis d'oficines, pàrquings, comunitats de propietaris, centres densenyament o qualsevol activitat que necessiti equips contra incendis. Tots els nostres treballs estan certificats i compten amb un contracte de manteniment i cobertura amb una pòlissa de RC en base a la normativa vigent.


Manteniment de boques d'incendi BIE 45 i BIE 25


Amb servei de manteniment de boques d'incendi BIE 45 i BIE 25, revisió i retiratge del tram de mànega. Podem fer grans volums d'operacions de retiratge al local del client amb la utilització d'una màquina portàtil de prova i assecat de mànegues de 25 mm i 45 mm.


Tenim servei d'assistència tècnica les 24 hores i cada dia com a valor afegit per assistir als nostres clients si passa qualsevol avaria, fuita o fuga.


La normativa a aplicar per dur a terme el servei és la següent:


- RD 1942/93, taula I i taula II

- Les instruccions del fabricant


Coneixeu els nostres plans de manteniment per a edificis d'oficines, indústries, hotels, pàrquings, centres d'ensenyament, comunitats de propietaris o qualsevol activitat que necessiti equips contra incendis. Tots els nostres treballs estan certificats i tenen contracte de manteniment i cobertura per la nostra pòlissa de RC segons la normativa.


Manteniment de detecció d'incendis


Servei de manteniment de sistemes de detecció automàtica d'incendis, centrals d'incendi, polsadors, detectors, sirenes convencionals i analògiques. Tenim moltes marques i comptem amb servei d'assistència tècnica les 24 hores cada dia.


La normativa aplicada és la següent:


- La RD 1942/93, Taula I i Taula II

- La UNE 23.007/14

- Les instruccions del fabricant


⇠ TORNAR

Manteniment d´extintors | Boques d'incendis i detecció
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat