ESP

Manteniment i revisió d´extintors a Barcelona


Ruva Seguridad és un negoci autoritzat per la Comunitat de Catalunya per fer el retimatge d'extintors i manteniment d'extintors.


Com a empresa autoritzada, Ruva Seguretat té taller propi on es fan els serveis de càrrega i recàrrega, sense que se subcontractin aquests treballs a una altra empresa mantenidora, i hi ha un sistema de qualitat.

>

A el nostre taller de manteniment d'extintors a Barcelona tenim els mitjans tècnics i materials necessaris per fer aquest tipus de feines, supervisant tots els processos per part del sistema de qualitat implantat a l'empresa.

p>

La vida útil legal d'un extintor arriba als 20 anys, encara que és obligatori per llei retimbrar-los cada 5 anys sense que es permetin més de 3 recàrregues.


L'objectiu de cada revisió és comprovar la resistència mecànica de les parts de l'extintor a la pressió que suporta comunament, comprovant la resistència a la pressió de l'envàs.


Els extintors es buiden totalment a cada recàrrega i es posa una nova càrrega de pols o de gas CO2.


A Ruva Seguridad fem manteniment d'extintors a Barcelona  independentment de l'extintor: a base d'aigua, a base de compostos halogenats, a base de diòxid de carboni, a base d'escuma, a base de pols o a base de compostos reemplaçants dels halogenats.


Al servei de manteniment d'extintors hem de tenir en compte aquests aspectes per garantir el bon estat: localització, adequació i visibilitat; exterior de l'extintor; pes de l'extintor; seguretat; control i verificació de la pressió i el seu indicador; obertura; etiqueta del manteniment; mànega i filtre; instruccions dús; i certificat i registre.


⇠ TORNAR

Manteniment i revisió d´extintors a Barcelona
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat