ESP

Manteniment preventiu d'extintors


Compleixes amb el manteniment preventiu dels teus extintors?


Tenint en compte la nostra experiència en manteniment d'extintors a Barcelona podem recalcar la necessitat de fer revisions periòdiques per garantir-ne el funcionament si es produeix un incendi. La majoria de les empreses les fa una vegada a l'any perquè ho consideren suficient, però no és així.


A més de fer les revisions periòdiques anuals, cal realitzar operacions trimestrals i semestrals perquè hi ha més infraestructures contra incendis. Per això, també has d'entendre que hi ha moltes verificacions senzilles que garantiran la seguretat dels empleats a la teva empresa.


Com a experts en el manteniment d'extintors a Barcelona podem assegurar el bon estat de l'accessibilitat, la senyalització i la conservació aparent. A més, fem la inspecció ocular d'assegurances, inscripcions i precintes. També comprovem el pes, la pressió i l'estat de les parts mecàniques com les vàlvules, els broquets i les mànegues. També t'has d'assegurar que es verifiqui l'estat dels sistemes automàtics de detecció o els sistemes fixos d'extinció com a ruixadors d'aigua polvoritzada, escuma o pols. És clau que el funcionament automàtic o manual de la instal·lació estigui d'acord amb les instruccions del fabricant. No només t'ha d'importar fer aquestes revisions per seguretat, sinó que en cas d'incendi moltes asseguradores no accepten pagar la cobertura argumentant que el client ha descuidat el manteniment reglamentari.


A Ruva Seguridad estem especialitzats en instal·lacions de protecció contra incendis. A més, fem un assessorament, subministrament i manteniment de tots els nostres productes amb un any de garantia.


⇠ TORNAR

Manteniment preventiu d'extintors
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat