ESP

Novetat, Extintors per so


Dissenyen extintors de so que apaguen el foc amb ones sonores


Sabies que es pot apagar el foc amb sons? És un prototip portàtil per a bombers, naus espacials i drons que podria revolucionar la producció d'extintors, la seva efectivitat i la manera com els fem servir en els incendis.


La possibilitat del so d'apagar focs ja s'havia provat científicament, però ara va ser quan s'han fabricat extintors de so que es poden comercialitzar.


Com és el funcionament dels extintors de so?


Les ones de so són també ones mecàniques o de pressió i per això mateix poden provocar un impacte en els objectes. En cas d'extintors de so, les ones sonores impacten sobre el material i sobre l'oxigen que l'envolta separant-los. Aquesta separació és la causant de que la combustió s'aturi a l'acte, perquè perquè alguna cosa es cremi es necessita presència d'oxigen.


Les ones sonores que usen els extintors de so són de baixa freqüència, entre 30 i 60 HZ. El gran benefici d'aquest tipus d'extintors innovadors és que no necessiten productes químics tòxics que contaminen, per tant, no hi ha danys col·laterals dels sistemes d'extintors tradicionals que donen lloc a contaminació atmosfèrica.


Aquest nou sistema d'extintors podria beneficiar els bombers que s'enfronten a grans incendis urbans o forestals, ja que es poden instal·lar en avions no tripulats o drones que facilitarien la intervenció de bombers i donarien més seguretat


Novetat, Extintors per so


⇠ TORNAR

Novetat, Extintors per so
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat