ESP

On hem d'instal·lar els extintors


Com han de ser instal·lats els extintors?


Com a empresa especialista a la Instal·lació, Manteniment i Comercialització d'Extintors a Barcelona coneixem que la col·locació d'aquests artefactes ha de respondre amb precisió a les normatives vigents, més concretament al Reial Decret 1942/93. Tenint en compte aquestes exigències, els extintors han d'estar situats a una alçada visible i accessible, amb preferència a prop dels punts d'evacuació i una paret vertical.


La seva col·locació ha d'estar senyalitzada convenientment, amb la reglamentària senyal rectangular o quadrada situada per sobre de l'extintor d'incendis, a la paret. La normativa informa que el senyal que ho identifica ha de ser de color vermell - ocupant com a mínim la meitat del cartell, amb un dibuix o amb la paraula extintor de color blanc.


A la nostra empresa especialitzada en la comercialització d'extintors a Barcelona sabem que, en cap cas, l'extintor no es pot col·locar de manera que la part superior superi els 1,70 metres. Com a important eina utilitzada per al combat d'incendi, ha d'estar localitzat a prop dels punts més propensos a l'inici de focs. Hem de recordar que un petit incendi es pot transformar en un foc de grans proporcions en poc temps, per la qual cosa és fonamental l'accés fàcil i estratègic als extintors. En cap cas els extintors no han d'estar obstruïts o tapats d'alguna manera.


Els extintors han de passar per les tasques reglamentàries de manteniment, realitzades sempre per empreses especialitzades i amb autorització. A Ruva Seguridad t'assessorem sobre com col·locar els extintors a les instal·lacions adaptant-nos als teus requeriments ia la normativa vigent.


⇠ TORNAR

On hem d'instal·lar els extintors
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilizamos cookies propias y de terceros para el correcto funcionamiento del sitio web, y si nos da su consentimiento,
también utilizaremos cookies para recopilar datos de sus visitas para obtener estadísticas agregadas para mejorar nuestros servicios.