ESP

Revisió extintors Barcelona


Extintors de pols ABC i Extintors de Co2

El extintor d'incendis serà el primer element que s'usés en els primers minuts en la iniciació d'un foc, per tant podem afirmar que en depèn que la propagació del foc la puguem evitar o no. Per poder triar el millor extintor haurem de conèixer l'agent extintor més adequat per al tipus de foc que s'està produint.


L'extintor d'incendis ha d'estar en bon estat, la ubicació ha de ser visible i accessible, ha d'estar tan proper com sigui possible a les sortides d'evacuació i, preferentment, si és possible sobre suports fixats, de manera que la part més alta de l´extintor quedi com a màxim a 170cm. sobre el terra.


Tipus d'extintors d'incendis:

Extintors de pols: aquest tipus d'extintor és el més comú i utilitzat en qualsevol tipus d'edifici. És el més indicat per als tipus de foc A, B i C i en ser de pols ABC evita el risc elèctric. És el tipus d'extintor més recomanable per a oficines o qualsevol edifici.


Extintors de CO2: aquest tipus d'extintor el de CO2 és un gas i per això és el més utilitzat per controlar focs de tipus elèctrics ja que no és conductor l'electricitat. Aquest tipus de extintors són els més adequats per als tipus de focs de tipus A, B i C. Se solen utilitzar on hi ha elements on l'ús de l'extintor pot causar més mal que el foc. Per exemple si fem servir un extintor de pols ABC o un altre tipus d'extintor que no sigui de Co2, per exemple en un lloc on el valor de tots els materials és elevat (pot ser per exemple un laboratori amb màquines molt cares) podríem arribar fer-ne malbé l'escuma o la pols màquines molt cares, això podrem evitar-ho amb aquest tipus d'extintors ja que en ser un gas no fa malbé els equips elèctrics.


Revisió extintors


⇠ TORNAR

Revisió extintors Barcelona
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat