ESP

Seguretat contra incendis


La seguretat contra incendis edificis és clau de les persones que hi viuen o s'acosten i la conservació dels seus béns materials.


RUVA SEGURETAT es tracta d'una empresa especialitzada en elements de seguretat contra incendis, en instal·lació i manteniment.


És important tenir una seguretat en llocs amb espai o activitat susceptibles d'acumular combustibles, líquids o gasos inflamables com poden ser garatges comunitaris o indústries, per això han de comptar amb les mesures correctes contra incendis.


És clau la bona instal·lació dels elements de seguretat contra incendis, però també la seva revisió i manteniment per garantir que tinguin més durabilitat, resistència, i no els afecti a la seva funcionalitat.


RUVA SEGURETAT et pot oferir per al teu negoci o garatge el servei que necessites, i si no tens el correcte equip de seguretat contra incendis, podem instal·lar-lo i mantenir-lo. Un extintor, una mànega o una central d'alarmes poden impedir que si es produeix un incendi es propagui o faci incontrolable.


Podem donar als vostres empleats un curs de seguretat contra incendis de forma gratuïta perquè sàpiguen com reaccionar en cada cas i coneguin com utilitzar els utensilis. Si voleu minimitzar els riscos davant d'un incendi i busqueu una empresa professional al sector, RUVA SEGURETAT us assessorarà sobre els elements necessaris i el seu ús. Complim tots els requisits de qualitat que s'exigeixen a la seguretat contra incendis.


⇠ TORNAR

Seguretat contra incendis
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme
WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat