ESP

Protecció contra incendis a la indústria


Protecció contra incendis a la indústria

RUVA SEGURIDAD és una empresa amb més de 20 anys d'experiència al món de la seguretat i protecció de béns i persones.


La nostra activitat principal consisteix en la venda, instal·lació i manteniment de tot tipus de materials, equips i sistemes de seguretat i protecció.


Les premisses més importants de RUVA SEGURIDAD amb la contínua innovació tecnològica i una aposta clara per estar a l'avantguarda de totes les necessitats mitjançant una excel·lent relació qualitat / preu, amb un cuidat servei postvenda de manteniment.


Per tot això, hem dedicat el nostre esforç a tenir els mitjans professionals (mitjançant la preparació tècnica del nostre equip humà amb cursos de formació continuada, per oferir un assessorament precís), i materials (mitjançant la renovació de la nostra maquinària i instal·la instal·lacions per garantir plenament el perfecte estat dels seus equips de protecció).


Disposem d'un equip jove, dinàmic i altament especialitzat, disposat a cercar les millors solucions a les vostres necessitats. Comptem amb una flota de vehicles per a l'àrea de vendes i postvenda. També disposem d'un sistema totalment informatitzat per poder facilitar als nostres clients de manera ràpida tot el servei que sigui necessari.


Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme

iso-9001

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat