ESP

Boques d´incendis equipades BIE


Les Boques d'Incendis Equipades, comunament conegudes com a BIE, són dispositius essencials en els Sistemes d'extinció d'incendis. Consisteixen en una mànega connectada a una xarxa d'abastament d'aigua, que permet als usuaris combatre el foc de manera immediata mentre arriben els serveis professionals de bombers. Aquestes unitats estan compostes per un armari metàl·lic, una mànega semirígida, una vàlvula de control i una llança o filtre d'alta pressió. Són els elements pensats perquè proporcionin el cabal suficient per actuar en cas de produir-se un incendi. Obtenen l'aigua directament de la xarxa urbana o d'un dipòsit amb una bomba hidràulica. Aquest tipus de dispositius és possible trobar-los amb mànega plegadera o devanadora de 25 mm o de 45 mm de diàmetre. Solen ubicar-se en armaris protegits amb vidres amb la instrucció de "Romper en cas d'incendi". La distinció entre una o altra dependrà de lespai en què han de ser instal·lades, ja que en funció de la càrrega calorífica que hagin de suportar la mànega ha de ser duna mesura o una altra. A continuació indiquem les característiques de cadascuna:


Característiques Principals de les Boques d'incendis


Boca d'incendis BIE 25mm:

Permet la circulació de l'aigua tot i trobar-se la mànega recollida parcialment. Són recomanables per a espais que no compten amb una càrrega calorífica molt elevada com a escoles, hotels o habitatges.


Boca d'incendis BIE 45mm:

Apropiades per a espais amb una elevada càrrega calorífica ja que permeten proporcionar un gran reg d'incendi.


Materials d'Alta Qualitat: Les nostres BIE estan fabricades amb materials duradors i resistents a la corrosió, garantint-ne el funcionament òptim durant anys.

Fàcil Accés i Ús: Dissenyades per ser intuïtives, les nostres BIE permeten una ràpida activació i maneig, fins i tot per personal no especialitzat.

Compliment Normatiu: Tots els nostres equips compleixen amb les normatives nacionals i internacionals de seguretat contra incendis, assegurant-ne l'eficàcia i fiabilitat.

Manteniment i Servei: Oferim serveis d'instal·lació, inspecció periòdica i manteniment per assegurar que els BIE estiguin sempre en perfectes condicions de funcionament.


Per què escollir les nostres BIE?


Experiència i Fiabilitat: Comptem amb anys d'experiència al sector de la protecció contra incendis, brindant solucions efectives i personalitzades als nostres clients.

Innovació i Tecnologia: Incorporem les últimes tecnologies en els nostres productes per oferir la màxima seguretat i rendiment.

Assessorament Professional: El nostre equip d'experts a Sistemes de Seguretat està disponible per assessorar-lo en la selecció, instal·lació i manteniment dels seus sistemes de protecció contra incendis.


⇠ TORNAR

Boques d´incendis equipades BIE
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme

iso-9001

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat