ESP

Sistemes de detecció d'incendis


Tots els sistemes de detecció d'incendis tenen com a finalitat detectar i localitzar el més aviat possible el lloc on s'inicia l'incendi a l'origen per poder donar la veu d'alarma i així extingir-lo amb la major rapidesa i eficàcia amb el sistema de seguretat contraincendis definit.


Hi ha diferents tipus de sistemes de detecció, així com de tipologia de detectors:


Sistemes de detecció analògica o algoritmica.


Recomanables per a lús en grans superfícies, encara que permeten ser utilitzades en tot tipus dinstal·lacions. Amb cada detector es pot controlar una zona específica del lloc on es troba ubicat el sistema i conèixer la ubicació exacta on s'origina l'incendi.


La instal·lació d'aquest sistema és molt senzilla, ja que compta amb dos fils als quals es connecten tots els elements del sistema: detectors, polsadors, sirenes, etc.


Tipus de detectors d'incendis:


Detectors de fum òptics i òptic-tèrmics

Detector d'incendi estàndard amb sortida per a indicador remot. Recomanables per als casos en què es pot patir un incendi d'evolució lenta i amb partícules visibles de fum. Inclou algorismes de compensació i un led bicolor que indica l'estat del sensor.


Detectors Tèrmics Termovelocimètrics de fum

Recomanable per a ubicacions que compten amb temperatures baixes i estables, detectant-ne l'increment per efecte del foc i enviant un senyal a la central de detecció d'incendis corresponent.


Detectors Infrarojos de fum

Els detectors infrarojos de fum òptics estan especialment indicats per cobrir espais diàfans i grans àrees, per molt desfavorable o extrem que sigui el seu ambient. Són una bona alternativa als detectors tèrmics tradicionals en cas de trobar dificultats tècniques per fer la instal·lació del sistema de detectors.


⇠ TORNAR

Sistemes de detecció d'incendis
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme

iso-9001

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat