ESP

Empreses d´extintors


Empresa d´extintors a Barcelona

Ruva Seguridad, una empresa d'extintors on poder trobar totes les solucions contra incendis Actualment, totes les empreses, locals, oficines, o fins i tot a casa nostra disposem d'extintors, els quals cal mantenir i revisar regularment perquè compleixin la seva funció en cas d'incendi.


És per això, que les empreses d'extintors, han d'oferir un bon sistema de manteniment i gestió dels mateixos per garantir que en cas de necessitat, realitzaran la seva funció correctament, evitant incidents de més conseqüències . Per això a Ruva Seguridad, com una de les empresa d'extintors, especialitzada en tota la realització del seu manteniment , oferim totes les tipologies existents dels mateixos als nostres clients.


Així, entre els nostres productes en l'àmbit de la seguretat contra incendis oferim:


Extintors en pols

Extintors de CO2

Extintors d'aigua i escuma

Extintors per a Marina

Extintors de carro portàtil


Empresa d'extintors: venda i manteniment


Empresa d´extintors a Barcelona

En funció de la zona o lloc on s'ubiquin i el tipus d'incendi que hagin de sufocar es realitzarà la instal·lació d'una o altra tipologia, seguint la normativa legal existent, així com les normes de seguretat que s'apliquin al lloc que es trobin. Des de la nostra empresa d'extintors complim i proporcionem als nostres clients les millors solucions i sistemes per a l'extinció de qualsevol tipologia d'incendi.


En Ruva Seguridad, a més, oferim tot tipus de serveis relacionats amb l'àmbit de la seguretat, podent subministrar a tot client que ens els sol·liciti, un ampli ventall de productes entre els quals s'inclouen elements contra incendis (extintors), càmeres de vigilància o sistemes de seguretat (alarmes, control d'accessos, etc.).


No ho dubteu més i si voleu assessorament sobre els millors sistemes d'extinció d'incendis, contacteu-nos a través de la nostra pàgina web, correu electrònic (info@ruvaseguridad.com) o telèfon (93 464 79 69), i us indicarem quina tipologia d'extintors heu d'instal·lar per aconseguir les màximes garanties de seguretat a les vostres instal·lacions.


+ Anar Enrere
Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme

iso-9001

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat