ESP

Extintors


A tots els espais, ja siguin públics o privats, sol ser freqüent trobar-se amb extintors, ja que són un element imprescindible per garantir la seguretat en tot tipus d'instal·lacions, ja que estan pensats per sufocar qualsevol inici d'incendi i evitar-ne el posterior propagació.


Per aquesta raó és de vital importància tenir present com funcionen i sobretot una política de manteniment d'extintors ja que el seu bon estat serà la garantia per sufocar un conat d'incendi en cas que resulti necessari, podent així evitar més incidents.


A Ruva Seguridad oferim a tots els nostres clients tot el necessari per evitar incendis, així com la gran varietat d'extintors que és possible adquirir al nostre catàleg de productes entre els que disposem de:


Extintors de carro portàtil

Extintors contraincendis per a grans superfícies, disponibles en pols ABC i CO2. Àmplia gamma d'armaris i accessoris disponibles.


Extintors per a Marina

Extintors portàtils per a embarcacions, especialment vaixells de pesca i embarcacions d'esbarjo.


Extintors d'aigua i escuma

Extintors aptes per a hidrocarburs i per a focs de classe A i B, utilitzen escuma AAF, actuant per refredament i sufocació.


Extintors de CO2

Especials per a focs elèctrics, expulsen CO2 per apartar l'oxigen i frenar la combustió, creant simultàniament un efecte refrigerant.


Extintors de pols

Carregats amb pols ABC, uneixen seguretat i versatilitat. Aptes per utilitzar-los en vehicles.


⇠ TORNAR

Extintors d'incendis

Extintors i Sistemes Contra incendis a tota la província de Barcelona

Grimec
Empresa homologada contra incendis
Aerme

iso-9001

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat